Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pronađite svoj broj: astrologija otkriva gde se prema datumu rođenja krije sreća svakog horoskopskog znaka

Naučite da izračunavate sve brojeve karakteristične za neku ličnost i proverite njihovu primenu u numerologiji!

  Izvor: Foto: Profimedia

Naučite kako da izračunate svoj srećan broj.

Prvi kriterijum biće godina vašeg rođenja. Te cifre treba sabrati. Ako je dobijeni broj veliki možete ga sabirati i dalje, odnosno raščlaniti i tako dobiti već dva broja koji su svakako povezani s vama. Ovi brojevi su zapravo i generacijski jer se odnose na ljude rođene te godine. Oni imaju poseban značaj u tarotu jer vrlo tačno opisuju situaciju, okolnosti, podneblje i slično povezano s vašim dolaskom na svet.

Kao primer uzmimo 1967. godinu. Ako saberete 1 + 9 + 6 + 7 dobićete 23, a raščlanite li još i taj broj 2 + 3, dobijate 5. Znači imate već dva broja koja predstavljaju vaše vibracije, ono što ste vi. Ova teorija polazi od toga da je sreća u tome da budemo ono što jesmo, pa da verujući u brojčane pokazatelje vremena i kalendara, njima možemo privući i vibracije koje će nam istu sreću doneti.

Iako ovakvi brojevi vrede za celu jednu generaciju, oni tek u kombinaciji s nekim individualnim brojevima daju poseban niz i opet svako ima svoju originalnu kombinaciju. Datum rođenja takođe je odličan pokazatelj ličnosti i prema numerologiji, a i prema tarotu. Jednostavno saberite svoj datum. Zadržaćemo se na istom primeru kako bismo na kraju našoj, nazovimo je Ivani, mogli odrediti njene srećne brojeve.

Znači ako je ona, na primer, rođena 14.9.1967. onda imamo 1 + 4 + 9 + 1 + 9 + 6 + 7, a to daje 37, te potom još 3 + 7 što daje 10. Dalje možemo raščlaniti još i 1 + 0 što daje 1. U ovom slučaju dobili smo još tri broja povezanih s Ivanom: 37, 10 i 1. Dodamo li tome prethodna dva srećna broja 23 i 5, sad ih već imamo pet. Tu je uvek i sam dan rođenja, broj 14, koji raščlanjujemo 1 + 4, što opet daje 5.

U našem primeru osoba je rođena u znaku Device. Povezanost astroloških znakova s brojem jasno je predočena njihovim poređenjem s 12 astroloških kuća. Tako je Devica šesti znak po redu u krugu zodijaka, odnosno ekvivalent 6. kući horoskopa, pa će idući verovatno sretan broj naše Ivane biti broj 6. Na ovaj način smo samo analizom nekih njenih podataka došli do niza brojeva: 23, 5, 37, 10, 1, 14 i 6. Dovoljno da zaigra kombinaciju 7/39. Saberemo li sve te brojeve i raščlanimo ih to izgleda ovako: 2 + 3 + 5 + 3 + 7 + 10 + 1 + 6 + 1 + 4 = 42, pa opet 4 + 2 = 6. No taj broj smo već imali.

Numerološka analiza: kako da uz pomoć svog imena i prezimena pronađete svoj sudbinski broj...

Ostaju nam na raspolaganju neki drugi pokazatelji Ivanine ličnosti. To može biti neki njoj srećan datum, godina, raščlanjivanje njenog imena (u nekim kombinacijama postoji povezanost slova i brojeva, a za to postoje i tablice), no još bolji je pokazatelj (ako vam nedostaje poneki broj) kad se sami pažljivo fokusiramo na ono što nam je zaista važno u životu i izaberemo neki nama važan datum, trenutak, broj ili slično.

Takođe su u igri i brojevi za koje ste dosad primetili da vam uobičajeno čine dobro: na primer, nekome se nešto važno i dobro dogodilo 7. u mesecu, na primer, ako se naša Ivana dobro koncentrisala i prisetila nekih najsrećnijih trenutaka u svom životu kao to da je 7. 7. upisala školu o kojoj je oduvek sanjala, onda joj je sedmica sigurno srećna. Isti broj može se razraditi i u sve njegove oblike kao što su 17, 27 i opet 37.

Važi i pravilo da ako vam se u nekim pokazateljima neki broj stalno ponavlja, onda je njegov značaj još i jači. A sad pogledajmo povezanost astroloških znakova i brojeva, te zašto je to tako. Zapamtite da Ovnu uvek pripada broj 1, on je prvi, vodi, žuri, aktivan je. Bik je povezan s brojem 2 ne zbog simbolike para ili dualiteta, nego zbog prirode druge kuće koja nakon individualnosti Ovna dolazi na dnevni red: nakon što se oformila jedinka (Ovan) ona gleda da nešto neguje, ima, da uspostavi neki sistem vridnosti što je u astrologiji predstavljeno s 2. kućom.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj