Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Retrogradni Merkur u Vagi: vreme je za pomirenje

Od stare ljubavi do zaboravljenog računa - Merkur će sve doneti na naš prag....

  Izvor: Foto: Profimedia

Mnoge će oneraspoložiti vest o još jednoj planeti koja kreće retrogradno - sada Merkur!

Od 17. septembra do 9. oktobra 2015. godine, retrogradna će biti upravo planeta važna za komunikaciju, učenje, dogovaranje, kupovinu i prodaju, donošenje odluka. Vaganja će biti više je Merkur ide retrogradno u znaku u kojem ima više neodlučnosti, i to baš vezanom za odnose sa drugima, partnerstvo i brak, u Vagi. Ovo ipak ne treba da vas oneraspoloži i navede na brigu, jer je povoljno vreme za introspekciju i preispituvanje i da bi se donela neka dobra odluka, nije dobro žuriti!

Doći će i do ponavljanja nekih situacija, kao i mogućnosti susreta sa osobama koje dugo niste videli ili se čuli sa njim. Povoljno je vreme da se vratite na nešto što ste već radili u vezi s merkurovske poslove.

Merkur s razlogom sada ide tako: donosi nam priliku da uradimo nešto što smo ranije propustili ili nismo do kraja završili, a u Vagi sve to treba utiče da bismo poboljšali i popravili odnose sa drugima. Vratićemo se na nerazrešene situacije i ovoga puta tražiti rešenje koje možda ranije nismo pronašli, ili ćemo više koristiti takt i diplomatiju da bismo došli do dogovora i sporazuma. Zato je sada povoljno vreme da popravimo, poboljšamo ili promenimo totalno nešto što smo ranije započeli, pa odustali, ili odložili za neki drugi put. Sada je vreme za taj drugi put!

Kako da očistite svoju dušu i srce za 40 dana: Venerina moć pročišćenja, ljubavi i humanosti...

Kada je Merkur retrogradan možete doći do nekih informacija ili obaveštenja, vesti, ili potvrda o nečemu što čekate već neko vreme. Neretko se događa da se u ovom periodu završi neki konkurs, u kojem smo učestvovali mi sami ili neko nama blizak i saznamo za njegov rezultat. Merkur je taj zbog kojeg se čekanje oduži mada je nastupio period žalbi, pa opet čekamo neko vreme da bismo došli do konačnog rezultata. Čekanja na nešto u ovom periodu ima više nego uobičajeno.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj