Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da očistite svoju dušu i srce za 40 dana: Venerina moć pročišćenja, ljubavi i humanosti

Simbolika jedne Venerine orbite oko Sunca predstavlja znak srca... Zašto je to srce, kao i sva srca sveta, bitno u našim životima?

  Izvor: Foto: Profimedia

Duhovne tradicije i religije govore o nizu zajedničih tema koje su utkane u pojam „40 dana". Ritualna čišćenja, pročišćavanje, molitva, unutrašnje refleksije, mirnoća u pripremi za obnovu duha, i na kraju ponovnog rađanja svetlosti, takoreći vaskrsenja.

Inteziviran sukob i testiranje duše koji se odvija u okviru tog perioda svake od tradicionalnih priča završava se istim rezultatom - zrakom koji svakog protagonistu tih priča kupa u blistavi sjaj svetlosti, kao da su vaskrsli, izašli iz mračne pećine, popeli se na vrh planine, ili pronašli vodu u sred pustinje, potpuno prosvetljeni u svom miru. Dakle sve tradicije se slažu da je vreme koje je potrebno da se vaša duša obnovi i ispuni osećanjem bezuslovne ljubavi 40 dana.

Natalna Venera u konjukciji, kvadratu i opoziciji sa Saturnom: kako utiču osvešćeni aspekti, a kako oni kojima se prepuštamo...

Naše tradicionalne priče se upravo poklapaju sa kosmičkim kretanjem. Naši preci su verovali da je humanost i poniznost ugrađena u velikom polju inteligencije, povezana sa nečim što se nalazi negde gore na nebu. Njihove priče, a naši mitovi, su zadržali znanje ispitivanja zvezdanog porekla, kodirane u životima onih koji su inspirisali naše duhovne tradicije. Svejedno je da li su se proroci duhovnosti zvali Isus, Buda ili Muhamed, period od 40 dana znači ritualno pročišćavanje nikog drugog do nosioca svetlosti i bezuslovne ljubavi, planete Venere.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj