Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vreme Venere u Vagi do 5. decembra 2015. godine: ovo je najbolje vreme za ljubav!

Započelo je jedno od najboljih perioda za ljubav u godini, jer je Venera u Vagi. Ovo je povoljno vreme i za partnerstva, ulazak u brak...

  Izvor: Foto: Profimedia

Od 8. novembra do 5. decembra 2015. godine Venera će biti u Vagi.

Ovo je izuzetno povoljan period za ljubav! Idealno vreme je 12. i 13. novembra kada Venera bude bila u sekstilu sa Saturnom u Strelcu.

To je vreme povoljno za početak veze (koja ima šanse da pređe u brak), veridbe i sklapanje braka. Ova predivna Venera u Vagi je željna ljubavi, voli da voli i ima uzvišene ideale o ljubavi - i sve se to sada može ostvariti. Venera u aspektu sa Saturnom donosi istrajnost u ostvarivanju želja. U ljubavi utiče na stabilnost, posvećenost i odanost koja učvršćuje postojeće veze. Ako ste sami - prepoznaćete osobu koja bi mogla da bude u savršenom skladu sa vama i koja može da vam bude dobar partner u svemu; zato je ovo dobro vreme za ljubav!

Za one koji imaju podznak u Ovnu ovo vreme je povoljno za ulazak u brak ili vezu u kojoj se osobe uskalađuju i daju zavet odanosti koja potiče iskreno iz srca. To je ona ljubav koju vreme ne uništava, nego se kroz vreme produbljuje, u njoj se oseća smisao ljubavi i življenja. Ako je podznak u Biku dobra je za poslovna partnerstva. Rakovima u podznaku je ovo povoljno vreme za proširenje porodice. Blizancima za podubljivanje ljubavne veze, veridbu...

12. novembra je drugi dan mladog Meseca u Škorpiji - on je još od prethodnog dana u znaku dubokih strasti i instikta za životom, a u povoljnom aspektu sekstilu sa Jupiterom u Devici i konjukciji sa Merkurom u Škorpiji. U ovim povoljnim aspektima izgledne su i promene na bolje (i to velike), korenite promene koje bude želju za novim početkom, rađenjem, stvaranjem nečeg novog.

Na dan 12. novembra biće i najpovoljnije vreme za početke u znaku koji stvara želju za produženjem, rađanjem novog života, kroz jake ljubavne strasti. Tog dana Mars u noćnim satima (pred ponoć) ulazi u Vagu, u znak partnerstva, udruživanja, zajedništva i tu će zajedno sa Venerom doneti vreme kada će zajedništvo i usklađivanje biti veoma važni za sve vrste veza, posebno partnerske. Mars u Vagi je pod uticajem Venere i ukoliko ona ume da balansira i miri različitosti - biće i on spreman da je prati i da se vođen ljubavlju i lepotom i sam prepusti ljubavi.

Venera u znak Vage dolazi u pravo vreme da unese više ljubavi i željenog sklada (što smo dugo i priželjkivali). Lepota, šarm, takt, smisao za pravu meru... čini da odnosi postanu drugačiji, da ima više spremnosti da se uspostavi harmonija, da se usklde želje i strasti. Venera u Vagi je dobronamerna, miroljubiva, ali odlučna da ostvari svoje želje, a da pri tome isto tako ostvari i želje partnera.

Karmički zodijak: šta treba da nauči duša vašeg horoskopskog znaka...

Venera u Vagi je sada tu da nas nauči lekcijama vezanim za uslađivanje, saradnju i ljubavnu razmenu. Njoj je svrha zajedništvo, te dok u znaku koji se odnosi na brak i partnerstvo donosi jaku težnju da imamo nekog ko nam je blizak, ko je nama par, partner u ljubavi, a nekima odnosno onima okrenutim poslu (posebno sa podznakom u Biku) - poslovni partner, ili i ljubavni i poslovni zajedno (kod privatnika). Težnja za lepotom stvara lepotu u ovom periodu.

Venera u Vagi donosi to da smo u stanju da stvaramo harmoniju u sebi i oko sebe. Ona je spremna da prihvati različitost, da shvatimo da je ona naša dopuna, nešto što nas može učiniti da se i mi osećamo ispunjenim ako prihvatimo drugu stranu, partnera, voljenu osobu ili prijatelja kao nekog ko je takav kakav je. Tada se stvara sklad.

U ovim jesenjim danima postojaće veća spremnost za mirno rešavanje problema u vezama. Obratite pažnju, u vašem okruženju će se pojaviti osoba koja je tu da vam da nešto više nego uobičajeno, kojoj je važno da se i vi, kao i ona osećate zadovoljni i ispunjeni ljubavlju.

Ona je tu da vam ispunjava želje, da vam da savet, jer ona ne samo da sada teži ljubavi i lepoti, već odiše i jednom unutrašnjom lepotom, iza koje stoji mudrost i taktičnost. I ne samo to, ona ume da nas učini radosnim, da nas zabavi. Omogućava da uživamo u druženju sa partnerom, da ga zasmejemo, ali i da podstakne u nama ljubav, lepotu i istinu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj