Jednom godišnje Venera prelazi preko znaka Vage, ali svaki put obrazuje drugačije aspekte. Planeta ljubavi, lepote i novca, simbolizuje ono što volimo i u čemu uživamo, utiče na našu seksualnost, sklonost ka umetnosti, moć zavođenja, društvenost ali i apetit.

Zbog njene pozicije u Vagi i povoljnog aspekta sa Saturnom, mnogi će se ove nedelje prolepšati, nabaciti koji kilogram, zaljubiti, ući u brak ili otkriti nov izvor prihoda. Finansijska situacija može da krene nabolje preko saradnje sa strancima ili kupoprodaje nekretnina. Sve ovo najviše će osetiti znaci u kojima je uticaj Venere naglašen: Bikovi, Vage i Ribe a najmanje Škorpije, Ovnovi i Device.

Vreme Venere u Vagi do 5. decembra 2015. godine: ovo je najbolje vreme za ljubav...

I sve bi bilo kao u bajci da nema nepovoljnih aspekata, i to sa planetama moći i bogatstva, zanosa i obmana - Plutonom i Neptunom. To najavljuje buran period i uzbuđenja na emotivnom planu, kao i stresne situacije na poslovu. Ako volite da rizikujete i planirate da ulažete u nov posao ili započnete privatni biznis, prvo se posavetujte sa nekim Jarcem, dok od Vodolije možete da prihvatite interesantne ideje.

Simbol akcije i seksualnosti Mars, sredinom perioda će se toliko približiti Veneri i obrazovati aspekt koji naglašava strast i posesivnost.

PageBreak

Ovna čeka rizičan flert

To može da dovede do ljubomornih scena i raskida, naročito u kraćim vezama, uglavnom zbog partnerovog fletovanja ili neverstva, a najviše će se odraziti na Bikove, Vage i Ribe, najmanje na Škorpije, Ovnove i Device, mada će svi znaci osetiti turbulencije na ljubavnom planu.

OVAN (21.3. - 20.4.)

Venera u sedmoj kući u opoziciji sa Uranom, planetom flerta i avantura u vašem znaku, donosi mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom, advokatom, umetnikom ili političarem.

BIK (21.4. - 21.5.)

Sa vašim vladaocem Venerom u šestom astrološkom polju, na radnom mestu ili u nekoj ustanovi zatvorenog tipa možete da upoznate veoma atraktivnu osobu, koja nosi uniformu na radu.

BLIZANCI (22.5. - 21.6.)

Prelazak vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi Venere, preko znaka Vage, nagoveštava mogućnost susreta sa starom simpatijom ili bračnu ponudu od partnera s kojim ste duže u vezi.

RAK (22.6. - 22.7.)

Naglašena pozicija Venere, planete novca, pod uticajem Saturna iz Strelca koji je simbol uspeha i trajnosti, povećava vaše šanse za zaradu preko posla sa nekretninama ili kroz saradnju sa strancima.

LAV (23.7. - 22.8.)

Venerin aspekt sa Saturnom se nalazi u vašoj astrološkoj kući ljubavi i najavljuje buran ljubavni period, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku sa vazdušnim ili vatrenim znakom.

DEVICA (23.8. - 22.9.)

Sa Venerom u drugom astrološkom polju može vam se ukazati šansa za pokretanje privatnog biznisa, ali ne bi bilo dobro da budete sami svoj gazda i ne ulazite u ortakluk.

Tibetanski horoskop: 12 puteva mudrosti i zadataka koji nas čekaju u životu...

VAGA (23.9. - 22.10.)

Kada je vaš vladalac u vašem znaku, omiljeni ste i popularni, naročito kod suprotnog pola. Aspekt sa varljivim Neptunom u Ribama upozorava da bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove.

ŠKORPIJA (23.10. - 22.11.)

Planeta ljubavi u astrološkom polju tajni, u kvadratu s vašim vladaocem Plutonom, planetom moći i erotike, može da vas odvede u tajnu romansu sa nekim ko vam uopšte ne odgovara.

STRELAC (23.11. - 21.12.)

Venera u izazovnim aspektima sa jednim od vaših vladalaca. Neptunom, simbolom romantike, nagoveštava mogućnost ulaska u romantičnu vezu sa osobom koja neće biti potpuno iskrena prema vama.

JARAC (22.12. - 20.1.)

Sa simbolom novca u polju karijere, pod uticajem vašeg vladaoca Saturna iz Strelca, možete da zaradite preko kupoprodaje nekretnina ili da dobijete bolju poziciju na poslu.

VODOLIJA (21.1. - 19.2.)

Pozicija Venere u sekstilu s jednim od vaših vladaoca Saturnom, simbolom uspeha i ambicije, može da donese saradnju sa strancima ili susret sa nekim ko zbog posla često putuje.

RIBE (20.2. - 20.3.)

Ojačana planeta novca u vašem astrološkom polju novca je u izazovnim aspektima sa vašim vladaocima Neptunom, a to može da znači uvećanje prihoda preko paralelnih ili tajnih poslova.

Izvor: Novosti