Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Numerološka prognoza za februar 2016. godine: evo koga čuvaju anđeli čuvari

U februaru će "sedmice" najzad saznati važne tajne, a "osmice" slave nalet pozitivne energije!

  Izvor: Foto: Profimedia

Numerolozi predviđaju: februar 2016. godine donosi odmor "trojkama" i romantiku "sedmicama"

Na generalnom nivou ovo je mesec obnavljanja, vreme kad treba da završimo sve ono što nismo uspeli u prvom pokušaju. Naprosto univerzum nas stavlja u iste situacije u kojima smo bili da bismo završili,zaokružili neki ciklus.Tako će u ovom mesecu doći do obnavljanja veza.Sve veze koje se obnove u ovom mesecu će dobiti na kvalitetu i mnogo će biti jača energija između partnera.
Mnogi od nas će biti usredsređeni na sticanje materijalnih dobara: veća plata, prekovremeni rad.

Numerološka prognoza za bioritam 1

Ovo je mesec koji će imati veliki uticaj na vaše emocije. Ovo je dobar period za obnovu stare veze ali i za ulazak u neku novu vezu, rađanje nekih novih emocija. Ovo je, takođe, period kad ćete se mnogo više družiti, komunicirati. Ne osamljujte se u ovom periodu jer susreti mogu biti plodonosni i u poslovnom smislu a ne samo u ljubavnom. Zaboravite na neodlučnost i na prethodne neuspehe. Ovo je period kad konačno možete da dođete do izražaja vi i vaša komunikativnost.

Numerološka prognoza za bioritam 2

Nalazite se u mesecu dodatnih iskušenja i naprezanja. Pred vama su ozbiljni zadaci. Šta god da pokrećete u ovom mesecu nailaziće na otpor na odbijanje. Ljudi će tražiti u ovom mesecu od vas usluge, da im učinite nešto da im izađete u susret. Nemojte da se bunite već odužite dug, jer sve su to karmički dugovi. Februar je mesec kad treba da se usredsredite na svoju porodicu i probleme u njoj. Vodite računa, ne prekidajte kontakte ili veze u ovom mesecu jer to može biti zauvek, jako teško će doći do obnavljanja.

Numerološka prognoza za bioritam 3

Ovo je mesec rasterećenja. Nećete više biti optrećeni brigama kao u prethodnom mesecu, kao da vam je veliki teret pao s leđa i kao da vidite izlaz iz situacije u kojoj se nalazite. Ne udaljavajte se od ljudi, odmorite se, opustite i steknite nove prijatelje, putujte, krećite se. Ispuniće vam se neka želja u ovom mesecu.

Astro otkrića: upoznajte sve kombinacije znaka Blizanci i podznaka koji ga dopunjuju...

Numerološka prognoza za bioritam 4


Ovo je period pružanja usluga,drugi će vas iskorišćavati do maksimuma. Mesec kad će vas svi tražiti da bi slušali njihove probleme. Bićete savetodavac u ovom periodu. Ne opirite se jer treba pružiti pomoć u ovom momentu. Mogućnost nekog slavlja u familiji, prinova. Lep period za obnavljanje stare veze.

Numerološka prognoza za bioritam 5

Za vas je ovo period prepun stresa i prepreka. Biće bitno da stavite neki potpis tokom ovog perioda. Radićete dosta a nećete biti materijalno adekvatno nagrađeni. Težak mesec za vašu psihu ali ako pokažete malo tolerancije dešavanja će vam ići na ruku.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj