Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta nam donosi čarolija u vladavini Strelca: horoskop strasti, ljubomore i velikih želja (od 21. novembra do 21. decembra 2016. godine)

Magija u vladavini Strelca otkriće vam tajnu snažne ljubavi i velikog uspeha! Evo šta vam astrolozi predviđaju za naredni period...

  Izvor: Foto: Unsplash/Sébastien

Od 21. novembra 2016. godine Sunce je u vatrenom, promenljivom Strelcu, donoseći nam jedan drugačiji period, u kome ima puno više pozitivne energije, kretanja, poleta, putovanja, kao i težnje za novim saznanjima, avanturama i događajima, kao i promena na duhovnom planu. Sunce je u Strelcu, znaku u kome postoji težnja da se uzdigne iz materijalnog ka duhovnom, da se razvija, raste, širi i prostire. Ovaj period donosi težnju ka daljinama i putovnjimana, ali i onim putovanjima duhovnim, ka spiritualnom i intelektualnom razvoju, jer je period vladavine Strelca vezan za sticanje viših znanja, studiranje i napredak.

Kako je dipozitor Sunca u Strelcu, a Jupiter je u Vagi, možete očekivati napredak i sreću na polju ljubavi, partnerstva, saradnja sa drugima, kao i u oblasti javnog delvoanja. Jupiter i Saturn u ovom periodu biće u sekstilu, pa će biti prisutno više taktičnosti, pravednosti, iskrenosti i mogućnosti za uspešenu saradnju. Očekujte da ćete uspostaviti dogovor i napredovati u nečemu što je za vas važno. Ovaj period donosi putovanja, kako ona kraća, tako i ona duža, u mestima gde ste već bili, posebno 19. decembra, kada Merkur krene retrogradno. Možda ćete se vratiti da ispravite stare greške ili se podsetiti nečeg važnog i to preneti onima kojima to može biti od koristi.

Finansijski horoskop za 2017. godinu: karijera i novčane astro prognoze za vaš horoskopski znak...

Period od 21. do 23. novembra predstavlja povoljno vreme za dogovore, važne ugovore, susrete, polaganje ispita, posebno ako vam je podznak u Ovnu. Takođe, ovo je idealno vreme za putovanja i kontakte sa strancima, a ako je vaš podznak u Ribama očekuje vas povoljan period na polju karijere. Period oko 17. novembra i 24. novembra donosi Merkur koji će biti u konjukciji sa Saturnom, pa ako tada ne prihvatite odgovornosti koje vam se nameću, ukoliko niste strpljivi i zadubljeni u rešavanje nečega što ide malo usporeno ili otežano, onda može da se pojave teškoće u nekom vidu komunikacije i donošenja odluka.

29. novembar je mlad Mesec u Strelcu i vreme je za novine, posebno je povoljno u sledećih 29 dana da počnete s nekim novinama vezanim za putovanja, učenje, kontakte sa strancima ili primenu neke nove duhovne tehnike koja pojačava optimizam, elan i pozitivnu energiju. Možete se baviti i nekim sportom ili se okrenuti ka novim ljubavima koje su vezane za nekog na fakultetu, poslu ili u inostranstvu.

Već oko 8. do 13. decembra Sunce u Strelcu će biti u sekstilu sa Jupiterom u Vagi i u ovom periodu je dobro vreme za poboljšanje nečega, što posebno mogu da osete osobe sa podznakom u Lavu. Doživećete uspeh kroz poboljšanje komunikacije, izražavanja ili putovanja, zatim osobe kojima je podznaku u Vagi doživeće lični prosperitet i napredak kroz saradnju ili putovanja, a zatim i osobe sa podzakom u Strelcu, kroz karijeru i ostvarenje nekih životnih težnji.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj