Uz Danzaljubljenih, čitava nedelja od 13. do 19. februara treperi erotičnim sjajem, a Venera i Mars igraju svoj posebni ples strasti, piše Lovesensa.

Zašto kažeš Venera, a misliš na seks?

Horoskop najavljuje neočekivanu sreću: Ove 3 prelepe stvari vam donosi retrogradni Jupiter...

Astrološka vladarka strasti i uživanja Venera prva je kojoj ćemo se obratiti za prognoze na Dan zaljubljenih. Ona ovih dana boravi u Ovnu što znači da baš svi znaci imaju razloga da se raduju 14. februaru.

Sigurno ćete i vi bar deo dana posvetiti svojoj nežnijoj, strasnijoj, zaljubljenoj i opčinjenoj strani života, ali da li ste među 3 znaka koji će ovaj dan još dugo pamtiti?

Ovan (21. mart - 20. april)

Dragi Ovnovi, uz dve najstrasnije planete u vašem znaku - Veneri i Marsu - vi zaista nemate razloga da danas brinete! Stižu vam ogromni talasi energije i spremni ste za divan ljubavni dan. Neće to biti tipičan izlazak, biće to uzbudljiva avantura koju ćete i vi i vaš partner dugo pamtiti.

PageBreak

Najlepši pokloni za Dan zaljubljenih su odanost, pažnja i iskreni poljupci

Sekstil Merkura i Marsa obasjava vas posebnom harizmom, pa će vaš šarm danas primetiti baš svi. Nije ni čudo što osećate izuzetno samopouzdanje, a verovatno i sami osećate da je baš to ono što vam je u vezi pomalo nedostajalo.

Kineski horoskop savetuje najlepši poklon za Dan zaljubljenih u godini Petla...

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Vaš planetarni vladar Merkur biće još nekoliko dana u sekstilu sa erotičnim Marsom pa će se vaš Dan zaljubljenih baš odužiti, dragi Blizanci. Odavno niste uživali u takvim ljubavnim doživljajima, kako intelektualnim tako i fizičkim. A sa Mesecom u trigonu s Vagom, sigurno je da vas u danima ljubavi prati i topla emocija duboke odanosti. A to vredi više od svih čestitki i buketa.

Horoskop ženske lepote: najlepša šminka za vaš horoskopski znak...

Lav (23. jul - 22. avgust)

Vaše srce ispunjeno je ljubavlju i strašću još od punog Meseca u Lavu, naročito posle tako intenzivne lunarne eklipse pod kojom astrološko tlo svih znakova i dalje podrhtava. Sa Marsom i Venerom u znaku vašeg dragog Ovna, a i sekstil Marsa i Merkura koji raspiruje strasti, ne čekajte ni trenutka već se doterajte, zgrabite ljubav pod ruku i pripremite se da obojite ceo svet u ružičaste i crvene nijanse.Izvor: Lovesensa