NUMEROLOZI OTKRIVAJU ŠTA NAS OČEKUJE 28.7.2021. - DANAS SE POSEBNO ČUVAJTE 1 STVARI: Saznajte kakva vas sudbina prati

Dnevna numerologija za 28.7.2021. godine!

Shutterstock

Kako bismo saznali šta nam predviđa dnevna numerološka prognoza, neophodno je da izračunama koji broj vlada 28. julom 2021. godine. Potrebno je da saberemo sve brojeve iz današnjeg datuma i dodamo mu redni broj dana u nedelji, danas je sreda, pa je to broj 3.

Računamo na sledeći način: 2 + 8 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 + 3 = 25. 2 + 5 = 7. Broj koji vlada 28.7.2021. godine je Sedmica, a evo šta nam poručuje dnevna numerologija!

Kako biste danas ostali na putu uspeha, važno je da se podsetite "zakona razmene", odnosno koliko dajete, toliko ćete i dobiti. Ovo je sjajan dan za širenje kruga dobrih dela, za stvaranje dobre energije i atmosfere ljubavi i zajedništva.

Značenje broja 7 prema numerolozima bazira se na tome da je ovo broj snova - vodi nas direktno u svet mašte, planiranja i kreiranja budućnosti. Mnogi od nas će se osećati da se vrtimo u krug, zato pažljivo danas razmotrite svaki vaš korak. Vratite se u realnost, jer vas lako može preuzeti vrtlog obmana i iluzija.

Numerolozi savetuju - evo šta treba danas da uradite:

  • Ne dozvolite sebi da razmišljate o razlozima nastalih poteškoća. Sada je mnogo važnije pronaći izlaz iz postojećih neprijatnih situacija. Pokušaj uspostavljanja uzročno-posledične veze biće gubljenje vremena.
  • Izbegnite konflikte sa drugima. Pokušajte da mislite o dobrim stvarima i delite samo dobre vesti sa drugima.
  • Oni koji su nezavisni imaju najviše sreće. Ako želite da uradite nešto dobro, učinite to sami.
  • Pokušajte da ne vršite pritisak ni na koga. Rešite sve probleme bez svađa i negativnosti. Ne treba postavljati ultimatume i žuriti sa zaključcima.
  • Oduprite se iskušenju. U dane poput današnjeg, besplatni sir je samo u mišolovci. Ako se nešto dogodi bez posebnog razloga, onda trebate potražiti neki tajni znak.
  • Čuvajte se glasina - mogući su toksični komentari kolega i prijatelja

Vaši talismani sreće za 28. jul mogu biti kristali poput opsidijana i hematita. Oni mogu biti vid zaštite od negativnih ljudi, gubitka energije i izazova. Takođe, danas se preporučuje nošenje srebrnog nakita.

Izvor: Sensa