HOROSKOP ZA VIKEND OD 31. DECEMBRA DO 3. JANUARA 2022: Raka očekuju divne stvari, Ribe susret sa srodnom dušom!

Saznajte šta vam predviđa horoskop za vikend od 31. decembra do 3. januara 2022. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 31. decembra do 3. januara 2022. godine!

Ovan

Stelijum planeta u Jarcu u vašoj desetoj kući uspeha, vrlo ste jasni u vezi sa svojim planovima, ciljevima i težnjama. Petak popodne, vaš temperament će vas možda nadvladati. Udalji se i ne pogoršavaj stvari ljutitim rečima. Uradite to i vaši planovi za vikend će proći bez problema.

Bik

Sa trigonom sa Uranom u Biku u vašoj prvoj kući sopstvenog ja sa Suncem i Mesecom ovog vikenda, vi ste na samom vrhu onoga što dolazi, klizajući se na jezeru budućih mogućnosti. Stelijum planeta u Jarcu u vašoj devetoj kući osnažuje vašu viziju, uzemljujući je u stvarnost.

Blizanci

Mesec u Strelcu u petak želi da izađete i igrate se, proslavljajući Novu godinu sa zadovoljstvom. Zabavite se, ali imajte na umu da se konjunkcija Mars/Mesec u vašoj sedmoj kući partnerstva ne pretvori u svađu sa vašim voljenim. U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu se pridružuje stelijumu planeta u vašoj osmoj kući zajedničkih resursa, idealnom za postavljanje zajedničkih ciljeva i namera sa vašim partnerom.

Rak

Mesec u znaku Strelca spaja Mars u vašoj šestoj kući u petak, ispunjavajući vas živahnošću, snagom i entuzijazmom. Budite pažljivi kako vas to ne bi dovelo do nepovoljnog raspoloženja ili ljutih reči. Umesto toga, proslavite i dočekajte novu godinu sa dozom radosti, otvoreni za divne stvari. U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu se pridružuje stelijumu planeta u vašoj sedmoj kući partnerstva. Vreme provedeno sa voljenom je neophodno.

Lav

Mesec u Strelcu je u harmoniji sa vatrenom Lavovom energijom, aktivirajući vašu petu kuću zadovoljstva i strasti; spremni ste za uzbudljivu dobrodošlicu novoj godini! U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu se pridružuje stelijumu planeta u vašoj šestoj kući zdravlja; podsećate se koliko je važno da se dobro brinete o sebi.

Devica

Vaša četvrta kuća doma ugostiće Mesec u Strelcu u petak, što čini šansom da ćete novu godinu dočekati u udobnosti svoje dnevne sobe. Svečanost se odnosi na energiju, a ne na lokaciju, pa se zabavite u svom domu. U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu se pridružuje stelijumu planeta u vašoj petoj kući kreativnosti. Razmislite o stvaranju table sa vizijom za narednu godinu.