HOROSKOP ZA VIKEND OD 4. DO 7. FEBRUARA 2022: Ribe očekuje novac i prosperitet, Lava očekuju romantične iskre!

Saznajte šta horoskop za vikend od 4. do 7. februara 2022. godine predviđa za vaš znak!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 4. do 7. februara 2022. godine!

Ovan

Mesec u Ovnu dominira vikendom, i to je sasvim u redu! Uživate u povećanoj energiji, strasti, ambiciji koji ovaj mesec donosi direktno na vaša vrata. Optimizam iz sekstila između Sunca u Vodoliji i Meseca subotnje popodne osvetljava mogućnostima, a sekstil između Saturna i Meseca donosi dodatnu sreću.

Bik

Vaš duhovni život i mistične poslove podstakao je Mesec u Ovnu ovog vikenda u vašoj dvanaestoj kući. Obratite posebnu pažnju na svoje snove jer će oni biti posebno živahni i informativni. Kada je Mesec u kvadratu sa vašeom vladajućom planetom Venerom u subotu rano ujutro, možda ćete imati potrebu sa društvom. Mesec prelazi u vaš znak u nedelju popodne, što će izgledati kao da se vraćate kući.

Bliznaci

Ovog vikenda vas čeka luda zabava dok je Mesec u Ovnu osvetljava vašu jedanaestu kuću prijateljstva i društvenih odnosa. Ipak, držite se tempa, ali ne zaboravite na odmor. U nedelju ujutru, Mesec je u kvadratu sa Merkurom. Komunikacija može biti narušena, emocije mogu da se pojačaju, moguće je da ćete biti preopterećeni.

Rak

Mesec u Ovnu pali vatru u vašoj desetoj kući karijere, uspeha i dostignuća, pa čak i ako imate slobodan vikend, možete odlično iskoristiti inspiraciju, potencijal i optimizam koji generiše sekstil između Meseca i Sunca u Vodoliji. Sanjate velike snove, pravite planove i sastavljate listu obaveza. Sve što zamislite možete sprovesti u delo sledeće nedelje.

Lav

Mesec u Ovnu u vašoj devetoj kući harmonizuje se sa vatrenom Lavovom energijom, dodajući pravu iskru koja će vas podstaći na novu avanturu i pozitivne promene. Mesec je u sekstilu sa vašom vladajućom planetom Suncem u vašoj sedmoj kući partnerstva. Pojačaće se vibracije između vas i vaše bliske osobe. Nemojte se iznenaditi ako stvari postanu romantične ovog vikenda; uživajte u ljubavi.

Devica

Možda ćete se osećati izuzetno osetljivo ovog vikenda dok Mesec u Ovnu osvetljava vašu osmu kuću skrivenih misterija i psihičkih sposobnosti. Neka vaša intuicija vlada i rukovodi vašim životom - moguće je da će predvladati logiku. Mesec je u kvadratu sa vašom vladajućom planetom Merkurom u nedelju rano ujutro, pa ako se osećate neraspoloženo i preterano emocionalno, budite ljubazni prema sebi, zauzmite prostor koji vam je potreban i radite nešto u čemu uživate.