HOROSKOP ZA VIKEND OD 1. DO 4. APRILA 2022: Biku prilike kucaju na vrata, Škoprije, ne sabotirajte ljubav koja stiže!

Saznajte šta vam predviđa horoskop za vikend od 1. do 4. aprila 2022. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 1. do 4. aprila 2022. godine!

OVAN

Sa Suncem, Merkurom, Hironom, Paladom i mladim Mesecem koji su svi u Ovnu, u vašoj prvoj kući ličnosti, vi ste na misiji da ponovo osmislite sebe i svoj život. Imate sve što vam je potrebno da pređete bilo koju od prepreka koje stoje na putu života koji želite da stvorite za sebe i osobu kakva želite da budete.

BIK

U petak, Mesec u Ovnu u sekstilu je sa ambicioznim Marsom u vašoj karijeri i sektoru postignuća, dok u subotu Mesec u sekstilu sa Venerom u istom sektoru. Vaš profesionalni život je u usponu na najbolji mogući način, pa svakako iskoristite prilike koje vam kucaju na vrata. U subotu popodne i nedelju, Mesec u znaku Bika uliva vam prijatan osećaj blagostanja.

BLIZANCI

Vaša vladajuća planeta, Merkur u Ovnu, je živahna ovog vikenda dok se spaja sa Suncem u Ovnu, naglašavajući vaš intelekt i duhovitost, pre nego što spoji sa Hironom, izazivajući stare rane zbog kojih sumnjate u sebe, podrivajući vaše samopoštovanje i uništavajući vaše sposobnost komuniciranja i povezivanja sa drugima. Ako na ovo gledate kao na priliku za izlečenje, moći ćete dobro da iskoristite ove tranzite.

RAK

Mlad Mesec u Ovnu je pozicioniran da osnaži vašu karijeru i dostignuća; ovaj tranzit se odnosi na ispravnu akciju, zato verujte sebi i napravite korak napred. Konjunkcija između Sunca, Merkura i Hirona u Ovnu je kreirana da otkrije načine na koje sami sabotirate svoj profesionalni uspeh. Kada saznate šta su to, možete da uradite ono što trebate da biste ih izlečili i prošli pored njih.

LAV

Sekstil između Mladog Meseca u Ovnu, Marsa i Venere u Vodoliji u vašoj sedmoj kući partnerstva je dobar znak za vaš odnos sa voljenom osobom. Romantika i intimnost su na meniju. Neke stvari možete prepustiti slučaju, ali ako planirate unapred, verovatno ćete više uživati u vikendu. Dok su Sunce, Merkur i Hiron u konjunkciji, imate priliku da zalečite stare rane i radite na svom samopoštovanju.

DEVICA

Merkur je deo moćne konjukcije sa Suncem u Ovnu i Hironom ovog vikenda, dovodeći vaš oštar intelekt i oštru duhovitost u fokus, dok takođe otkriva rane vašem samopoštovanju, komunikaciji i sposobnosti emocionalnog povezivanja. Pruža vam priliku da izlečite ove probleme kako biste u potpunosti zakoračili u svoju ličnu moć. Pisanje dnevnika može vam pomoći da obradite ove stvari.