HOROSKOP ZA VIKEND OD 16. DO 18. SEPTEMBRA: Bik ne bi trebalo da propusti šansu, Vodolija će rasplamsati strasti

Saznajte šta horoskop za vikend od 16. do 18. septembra 2022. godine donosi vašem znaku!

Shutterstock

Nedeljni horoskop od 16. do 18. septembra 2022. godine!

Ovan

Mesec u Blizancima u fokus stavlja vašu zonu komunikacije, a njegova konjukcija sa vašom vladajućom planetom, Marsom, u petak može da podstakne da u ljutnji kažete nešto što inače ne biste. Držite svoje emocije pod kontrolom i moći ćete da provedete prijatne trenutke s prijateljima u subotu, zahvaljujući trigonu Meseca sa Saturnom. U nedelju, Mesec ulazi u Raka i vašu četvrtu kuću doma i porodice. Ovo je sjajan trenutak da se skućite, planirate zajedničku budućnost s partnerom.

Bik

Ovog petka i subote, Mesec u Blizancima stavlja u fokus vaše finansije. Tokom kvadrata Meseca i vaše vladajuće planete, Venere kao i tokom konjunkcije između Meseca i Marsa pokušajte da izbegnete neplaniranu i nekontrolisanu potrošnju. Trigon između Saturna i Meseca u subotu vam donosi sjajnu poslovnu priliku koju ne bi trebalo da propustite.

Blizanci

U petak, trigon između vaše vladajuće planete, Merkura i Meseca u Blizancima doneće vam sve uslove da budete na maksimalnom nivou, kreativni i motivisani. Konjunkcija između Meseca i Marsa dodaje malo više žara vašim rečima, bićete prilično impulsivni. Povedite računa o tome što govorite kako nehotice ne biste nekoga povredili. U subotu, trigon između Meseca i Saturna daruje vam mudrost i pomaže da donesete razborite odluke.

Rak

Mesec u Blizancima u petak i njegova konjunkcija sa Marsom u vašoj dvanaestoj kući pojačaće vašu intuiciju ali i osetljivost. Daćete prednost osami, umesto društvu drugih ljudi. U subotu, trigon Meseca sa Saturnom pomaže vam da bolje iskoristite energiju koju će vam doneti. Trigon Sunca i Plutona aktivira vaš sektor komunikacije, što treba da iskoristite kako biste popravili ili učvrstili odnos s partnerom.

Lav

Mesec u Blizancima i njegova konjunkcija sa Marsom na prvo mesto stavljaju prijateljstvo i humanost. Uživaćete u vremenu sa svojim prijateljima, a javiće se ideja da pokrenete zajednički projekat kako biste pomogli drugima. U subotu, trigon između Meseca i Saturna pomaže vam da zajedno s partnerom načinite sledeći korak u vašoj vezi. U nedelju, trigon između Sunca i Plutona donosi sjajne šanse da popravite svoje materijalno stanje, kao i ponudu za novi, unosniji posao.

Devica

U petak, vaša karijera će biti na prvom mestu zahvaljujući Mesecu u Blizancima i njegovoj konjunkciji s Marsom. Pokušajte da ne budete brzopleti, prvo dobro razmislite pre nego što načinite korak. Na taj način ćete iskoristiti najviše od onoga što vam donosi ovaj tranzit. U subotu, trigon između Saturna i Meseca pozitivno utiče na vaše polje posla, što će biti odličan trenutak da iskoristite šansu koja vam se bude pružila. U nedelju se posvetite sebi, trigon između Plutona i Sunca učiniće da postanete svesni sebe, svoje vrednosti i znanja.