HOROSKOP ZA VIKEND OD 7. DO 9. OKTOBRA: Vaga uživa u romantičnoj ljubavi, Vodoliji stiže novčani dobitak

Saznajte šta horoskop za vikend od 7. do 9. oktobra 2022. godine donosi vašem znaku!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 7. do 9. 2022. godine!

Ovan

Mesec u Ribama u petak podstiče vas da se posvetite svojim snovima. Te noći, Mesec će biti u kvadratu s vašom vladajućom planetom, Marsom, stvarajući veliki intenzitet emocija, biže potrebno da se kontrolišete. U nedelju, pun Mesec u Ovnu donosi vam šansu da napravite uspeh, postignete slavu. Iskoristite priliku da napredujete i učinite nešto veliko.

Bik

U petak, Mesec u Ribama će biti u konjunkciji sa Neptunom, podstičući vas da provodite vreme sa prijateljima i da se lepo zabavite. U nedelju, pun Mesec u Ovnu u vašoj dvanaestoj kući snova suprotstavlja se vašoj vladajućoj planeti, Veneri u Vagi. Čeznete za ljubavlju i pravom vezom, a to vas može podstaći na sumnjive izbore, stoga budite oprezni.

Blizanci

Mesec u Ribama biće u konjunkciji sa Neptunom, osvetljavajući vaš sektor karijere. Verujte svojoj intuiciji kada vam šalje signale koji se tiču posla ili neke prilike. Kvadrat Meseca i Marsa u Blizancima može da podstakne frustraciju i navede vas da uradite nešto zbog čega ćete zažaliti. U subotu, Mesec u Ovnu će biti u konjunkciji sa Jupiterom. U kombinaciji sa punim Mesecom u nedelju to će vam pomoći da shvatite koliko ste srećni. Budite zahvalni.

Rak

Mesec u Ribama poziva vas da izađete iz svoje ljušture i krenete u svet. Istražite nova mesta i uživajte u novim iskustvima. Vreme je za avanturu! Konjukcija Meseca sa Neptunom pomaže vam da sanjate velike snove. Mesec u Ovnu u subotu spaja se sa Jupiterom, a pun Mesec u nedelju osvetljava vašu karijeru. Dolaze vam nove mogućnosti ili priznanje za dobro obavljen posao.

Lav

Mesec u Ribama osvetljava intimnost u vašoj karti, a njegova konjukcija sa Neptunom u petak uveče pretvara ljubavni sastanak u nešto više što ima budućnost. Mesec u Ovnu u subotu i njegova konjunkcija sa Jupiterom podstiče vas na zabavu i avanturu. U nedelju, pun Mesec u Ovnu osvetljava vašu strast za istraživanjem i rasplamsava vašu želju da proširite svoje vidike.

Devica

U petak uveče, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom donosi vam sjajne šanse za filmsku romansu! Čak i sa Mesečevom opozicijom prema vašoj vladajućoj planeti, Merkuru, uspećete da osvojite osobu koja vam se dopada. Romantika se nastavlja i u subotu, kada Mesec u Ovnu bude u konjunkciji sa Jupiterom u vašoj osmoj kući intimnosti. Pun Mesec u Ovnu u nedelju je trešnja na vrhu torte, pomaže vam da se bolje razumete, dublje povežete i da uživate u zajedničkom vremenu.