HOROSKOP ZA VIKEND OD 28. DO 31. OKTOBRA 2022: Bika očekuje divna romansa, Strelcu će Mesec i Uran osnažiti finansije!

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend od 28. do 31. oktobra 2022. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 28. do 31. oktobra 2022. godine! 

Ovan

Avantura je osvetljena Mesecom u znaku Strelca u vašoj devetoj kući. Praktičnim stvarima se bavite rano tokom dana dok Mesec je Mesec u sekstilu sa Saturnom. Neptun je sud u vašoj dvanaestoj kući mističnih afera, zavisnosti i samoponištavanja. Budite posebno pažljivi u petak uveče dok Mesec stvara kvadrat sa ovom moćnom planetom. U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu flertuje sa Suncem i Venerom u vašem sektoru intimnosti.

Bik

Mesec u Strelcu vas dovodi u dodir sa skrivenim tajnama i psihičkom percepcijom. Sa kvadratom Meseca i Neptuna u petak uveče, možda ćete imati pojačanu intuciiju. Provođenje vremena sa prijateljima može vam pomoći da to uravnotežite. Subotnji sekstil vaše vladajuće planete, Venere u Škorpiji, u kombinaciji sa Suncem u Škorpiji u vašem partnerskom sektoru, čini ovo odličnim vremenom za romansu.

Blizanci

Mesec u Strelcu osvetljava partnerstvo i posvećenost u vašoj karti u petak i subotu ujutru, a sekstil meseca prema vašoj vladajućoj planeti, Merkuru u Vagi, aktivira ljubav i strast, praktično insistirajući da voljenim osobama pokažete otvoreno koliku ljubav osećate. U subotu, Mesec prelazi u Jarca i vaš sektor intimnosti. Sekstil Meseca prema romantičnom Neptunu u nedelju uveče osvetljava ljubavni plamen.

Rak

Mesec u Strelcu u petak osvetljava vaš sektor blagostanja. Mesečev sekstil prema Saturnu pomaže vam da organizujete svoje projekte i račune. Mesec u subotu ulazi u Jarca. Osvetljava vaš sektor partnerstva, stavra sekstil sa Venerom i Suncem u vašoj petoj kući romantike. Sastanci uveče mogu vam doneti lepe promene u život.

Lav

Strasti se bude kada je Mesec u Strelcu u petak i prolazi kroz vaše peto polje. Sekstil Meseca i Saturna u vašem partnerskom sektoru poziva vas da uradite nešto što će vašoj voljenoj dati do znanja koliko vam je stalo. U subotu, Mesec u Jarcu u sekstilu je sa Venerom i vašu vladajuću planetu, Sunce u Škorpiji. Imaćete izraženo samopouzdanje. Takođe, možete dobiti blagodat ili priliku na poslu, pa budite spremni da dočekate promene u svom životu.

Devica

Dom i porodica su u centru pažnje dok Mesec u Strelcu osvetljava vašu četvrtu kuću. Mesec je u sekstilu sa vašom vladajućom planetom, Merkurom u Vagi, aktivirajući vaš sektor novca u subotu ujutru. Ostanite otvoreni za nove tokove prihoda. Mesec u Jarcu stvara sekstil sa Suncem i Venerom u Škorpiji, dodajući dubinu i emociju vašoj komunikaciji i vezama. Povežite se sa drugima, prenesite dobru energiju na svet iskoristite pozirivne vibracije spolja.