HOROSKOP ZA VIKEND OD 11. DO 14. NOVEMBRA 2022: Za Škorpije romantika i strast cvetaju, Vodoliju čekaju prilike u poslu!

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend od 11. do 14. novembra 2022. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 11. do 14. novembra 2022. godine!

Ovan

Petak je izazovan dan kada kvadrat Sunca i Saturna uzrokuje da se osećate kao da ste blokirani da nešto ostvarite, stvarajući frustraciju. To u kombinaciji sa povećanjem nestrpljenja zbog konjukcije Meseca sa Marsom, moglo bi da učini da se osećate kao da ćete da stojite u mestu. Smirite se i ne činite ništa zbog čega kasnije možete da požalite. Mesec u Raku u subotu i nedelju usmerava vašu kreativnost ka ognjištu i domu. Vaša intimnost sa voljenom osobu će postati intezivnija zahvaljujući sekstilu Venera-Pluton.

Bik

Petak je izazovan dan, jer jedan težak tranzit Meseca u Blizancima može izazvati finansijske turbulencije. Nemojte se upuštati u iskušenje da svoju nelagodnost lečite šopingom i kupovinom stvari koje vam nisu potrebne. U subotu Mesec u Raku osvetljava komunikaciju. U međuvremenu, trigon između Merkura i Neptuna poboljšava vezu sa voljenom osobom i sa prijateljima. U nedelju, sekstil između vaše vladajuće planete, Venere i Plutona, preplaviće vaše srce romansom i strašću.

Blizanci

Kvadrat Sunce-Saturn i konjunkcija Mesec-Mars u petak dovode vaše emocije do ključanja. Prošetajte u obližnjem parku i smirite se pre nego što kažete ili uradite nešto zbog čega ćete požaliti. U subotu, Mesec u Raku obasjava vaše finansije, a trigon između vaše vladajuće planete, Merkura i Neptuna ispunjava vas nadom. U nedelju vas podižu kreativnost i inspiracija, a konjunkcija Meseca i Merkura privodi vaš vikend srećnom kraju.

Rak

U petak, konjunkcija Meseca i Marsa i kvadrat Sunca i Saturna stvaraju nervozan, neobičan osećaj. Provedite neko vreme uživajući u tišini sami, idealno u prirodi, i osećaćete se mnogo bolje. U nedelju, Mesec u znaku Raka je kao melem za vašu dušu. Trigon Merkura-Neptuna vam pomaže da proširite svoje vidike, a mesečev trigon Sunca i Neptunom u nedelju ispunjava vas osećajem sreće i blagostanja.

Lav

Vaša vladajuća planeta, Sunce, u petak u kvadratu je sa Saturnom. Konjukcija Meseca Blizanaca sa Marsom ostavlja osećaj napetosti i nervoze. Duboko udahnite, otpustite svoju frustraciju i shvatite da za sve postoji rešenje. Mesec u znaku Raka u subotu i nedelju donosi smirenje olujnim morima, a trigon između Sunca i Meseca u nedelju vraća harmoniju u vaš život.

Devica

Kvadrat Sunca i Saturna u petak prati konjunkcija između Meseca i Marsa u Blizanacima, što čini posao izazovnim. Frustracija će se pojaviti bez očiglednog rešenja. Izađite iz kancelarije, odmaknite se od svog stola i nađitze način da se malo opustite. U subotu i nedelju, Mesec u Raku zajedno sa trigonom vašeg vladara Merkura sa saosećajnim Neptunom donosi bolje dane, inspiraciju i mir.