HOROSKOP ZA VIKEND OD 18. DO 21. NOVEMBRA 2022: Blizanci, nova energija sa voljenom osobom, Strelac transformiše novac!

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend od 18. do 21. novembra 2022. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 18. do 21. novembra 2022. godine!

Ovan

Vaša vladajuća planeta, Mars, postavlja kvadrat sa Mesecom u znaku Device, stvarajući frustraciju i nestrpljenje. Problemi u saobraćaju i druga kašnjenja će biti dosadniji nego inače. Na sreću, opozicija Mesec-Neptun koristi tehnike svesnosti koje vam mogu pomoći da ostanete mirni. U subotu i nedelju, Mesec u Vagi osvetljava vaš partnerski sektor, a mesečev sekstil Merkura i Venere može da postavi prilike za savršen sastanak. U nedelju, trigon između meseca, Marsa i Saturna donosi sjajnu energiju.

Bik

Mesec u zemljanom znaku Device u petak osvetljava vašu kreativnost. U međuvremenu, mesečev trigon sa Uranom i opozicija sa Neptunom vas inspirišu, podstičući nove smele ideje. U subotu Mesec u Vagi vas podseća da volite i brinete o sebi. Krajem vikenda trigon Sunce-Jupiter u nedelju uliva optimizam, dobru volju i velikodušnost u vaša prijateljstva i druge odnose.

Blizanci

Praktični Mesec u znaku Device u petak osvetljava dom i porodicu, a njegov kvadrat prema Marsu stvara napetost na polju porodice. Srećom, njegovo suprotstavljanje Neptunu pomaže u smirivanju oluja. U subotu i nedelju, Mesec u Vagi osvetljava romantiku u vašoj natalnoj karti, a sekstil sa vašom vladajućom planetom, Merkurom, i sa Venerom u vašem partnerskom sektoru, uliva energiju u vaš odnos sa voljenom osobom.

Rak

Ako osećate dubok osećaj nelagodnosti u petak ujutru, to je zbog uticaja kvadrata Meseca u Devici sa vatrenim Marsom. Odvojite vreme da odredite svoje namere za taj dan. To će vam pomoći da uđete u opoziciju Mesec-Neptun, podižući vaše raspoloženje i jačajući vezu između uma i srca. U subotu i nedelju, Mesec u Vagi osvetljava dom i porodicu, podsećajući vas gde živi vaše srce.

Lav

Pazite na svoje finansije dok impulsivni Mars u petak ulazi u kvadrat sa Mesecom u znaku Device u vašem sektoru novca. Oduprite se porivu da donosite ishitrene odluke i delujte bez razmišljanja. Trigon Meseca ka pokretanju Plutona pomaže vam da postignete dugoročne poslovne ciljeve. Zatim, u subotu i nedelju, Mesec u Vagi fokusira se na veze koje najviše cenite. U nedelju, vaša vladajuća planeta, Sunce, u trigonu sa Jupiterom, pomažući vam da se dublje i intimnije povežete sa svojim partnerom i ostavrite više bliskosti.

Devica

Mesec u Devici u petak može da utiče na vaše samopoštovanje i samopouzdanje, iako njegov kvadrat sa Marsom može izazvati frustraciju i nestrpljenje, posebno u vašem profesionalnomživotu. Ako se obratite svom voljenom za ljubavlju, mudrošću i ljubavlju, opozicija Mesec-Neptun ukazuje da ćete uspeti da smirite neka olujna mora. U subotu i nedelju, Mesec u Vagi skreće pažnju na vaše finansije. U međuvremenu, sekstil Meseca prema Marsu i Saturnu ukazuje na to da su uspeh i napredak na putu.