HOROSKOP ZA VIKEND OD 16. DO 18. JUNA 2023: Škorpiju čekaju izazovi, ali je spremna na sve, Lav se fokusira na romantiku

Saznajte šta vašem znaku otkriva horoskop za vikend od 16. do 18. juna 2023!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 16. do 18. juna 2023!

OVAN

Vreme je da uživate u svojoj kreativnoj i razigranoj energiji ovog vikenda. Usudite se da uradite nešto što dugo niste radili i prepustite se čarima uživanja!

BIK

Za vas će ovaj vikend biti posvećen porodici. Provedite vreme sa onima do kojih vam je najviše stalo i uživajte u zajedništvu. Ne opterećujte se velikim planovima i obavezama koje vas očekuju sledeće nedelje. Sve će se srediti.

BLIZANCI

Ovog vikenda vi ćete biti glavni pokretač u svom okruženju. Predlagaćete okupljanja, preuzimati inicijativu u odnosima i podsticati dogovore sa voljenima. U narednom periodu očekuje vas mnogo novih planova.

RAK

Neke nerešene veze konačno će se rasplesti ovog vikenda. Rešavaćete sporove sa nekim iz svoje prošlosti i uživati u društvu te osobe.

LAV

Romantična veza biće vaša glavna briga ovog vikenda. Opustite se i uživajte u društvu voljene osobe. Predložite druženje na otvorenom kako biste se napunili za naredni period.

DEVICA

Iako inače preferirate aktivan odmor, ovog vikenda više ćete voleti mir i udobnost sopstvenog doma. Okružite se pozitivnim ljudima sa kojima uvek možete dugo i kvalitetno razgovarati.