LJUBAVNI HOROSKOP ZA 18. APRIL: Devicama je srodna duša nadohvat ruke, a Strelčevima se smeši novo poznanstvo

Saznajte šta vam donosi ljubavni horoskop za 18. april 2024. godine.

Shutterstock

Pročitajte ljubavni horoskop za 18. april 2024. godine!

Ovan

Ljubav je navika koju možete stalno poboljšavati. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću dnevnih rutina, i vreme je da promenite stvari. Možete promeniti svoju dnevnu rutinu i jednu dodatnu stvar svakog dana da vam voljena osoba pokaže brigu. 

Bik

Mislite van okvira kada je ljubav u pitanju. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću kreativnosti. Možete iskoristiti svoju maštu da ulepšate odnos sa partnerom. Razmislite o tome da mu poklonite nešto lepo.

Blizanci

Držite se stvari u životu za koje znate da su bezbedne za vas. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću doma. Ovo može biti jednostavno kao povratak kući u čisto, prijatno okruženje usred napornog dana. Konzistencija poput toplih tuševa, papuča ili udobne pidžame mogu imati mnogo veći uticaj nego što mislite.

Rak

Budite otvoreni da čujete i drugu stranu. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću komunikacije. Moć je u tome da dopustite da neke stvari izađu na videlo. Štaviše, pogledajte kako možete aktivno da napravite bilo koju potrebnu promenu koja poboljšava život vama i onima koje volite.

Lav

Kupite nešto lepo za sebe. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću novca. Novac je jedna mera kojom možete da izrazite ljubav. Nemojte se plašiti da se s vremena na vreme počastite, posebno za razne uspehe ili proslave. Samoljublje je takođe važno!

Devica

Ciljajte ka zvezdama. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću ličnog razvoja i ciljeva. Ovo je sjajan trenutak da se posvetite ljubavnom životu. Srodna duša je blizu vas, a vi ne primećujete pažnju.

Vaga

Nisu svi pravi prijatelji, a ponekad je potreban partner da to istakne. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću neprijatelja. Ne možete uvek čitati namere, ali možete čitati akcije. 

Škorpija

Dobro je voleti druge, ali danas treba da se posvetite sebi. Usmerite pažnju na vežbanje i vraćanje u formu. Briga o sebi može biti jedan od najvećih oblika ljubavi koju možete izraziti. 

Strelac

Izađite i družite se da upoznate nove ljude. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću prijatelja. Otresite se svih strahova i prihvatite svoju autentičnost. Veoma je moguće da ćete ušpoznati novu osobu koja će vam se svideti.

Jarac

Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću obrazovanja. Ima mnogo toga da se pronađe i razume; ova perspektiva vam može pomoći da proširite svoje znanje i produbite svoj ljubavni život!

Vodolija

Dajte i primite...najbolje je da budete međusobno jednaki. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću zajedničkih resursa. Potrudite se da pažnju raspodelite ravnpravno i prema partneru i prema prijateljima.

Ribe

Odlučite šta želite. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću posvećenosti. Bez vizije, nedostaje vam pravac. Nemojte se plašiti da usporite da biste razmislili i dešifrovali šta želite u svom životu.  Dobro je tražiti savet od drugih, ali odgovor je u nama, piše sajt YourTango.

Pročitajte mesečni horoskop za maj.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih  TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.