LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. JULA 2024: Rak se zaljubljuje, a jedan "hladan" znak gori od strasti

Otkrijte šta zvezde spremaju za vaš ljubavni život za nedelju od 8. do 14. jula 2024. godine.

Shutterstock

Ljubavni nedeljni horoskop za nedelju od 8. do 14. jula 2024. baciće svetlo na vaš romantični put. Otkrijte kako će kretanje planeta uticati na ljubav svakog od 12 znakova Zodijaka. A šta vas sve očekuje na ovom planu možete pročitati u ljubavnom horoskopu za jul 2024.

Ovan

Ljubavni horoskop vam šalje upozorenje: stvari bi mogle postati prilično dramatične ove nedelje. Vodite računa o tome sa kim delite svoju energiju. Ne zaslužuju svi mesto u vašem emotivnom krugu - posebno ne oni koji vas ne poštuju ili na bilo koji način ignorišu vaše vibracije. Srećom, nećete imati problema da zapamtite ko ste i da raskinete sa osobom koja vam ne odgovara.

Bik

Vaš ljubavni život je poput radne akcije ove nedelje. Trenutno se u ljubavi i zajedništvu koje se zasniva na zajedničkim akcijama. Za neke to može biti popravka i renoviranje kuće. Spajate glave i srca da transformišete prostor u vaš hram ljubavi, u siguran prostor za ljubav i zajedništvo. A kada završite s dosadnim stvarima, usmeravate pažnju na strasti.

Blizanci

Ne donosite odluke kada ste ljuti. I još važnije, ne govorite ništa u žaru trenutka što ne možete da ispunite. Energija ove nedelje je konfliktna. Jedini način da to izbegnete jeste da budete oprezni i  svesni kako vaš ego ometa vaše odluke. Ljubavna čuda će se dogoditi kada se malo vratite u prostor bezuslovne ljubavi s početka veze. A kada se sredite, idite na romantični viend s partnerom..

Rak

Ljubav i romansa se vraćaju u vaš fokus ove nedelje. Očekujte neočekivano - a pod tim se misli na neobičnu i jako zanimljivu osobu. To možda nije ljubav na prvi pogled. U stvari, možda ćete se čak opirati misli o dotičnoj osobi u početku. Ali što se više otvarate, to ćete otkrvati dublju poveanost s tom osobom. Ali ne otkrivajte odmah sve karte, zabava leži u osvajanju mic po mic, savetue ljubavni nedeljni horoskop.

Lav

Parovi koji vežbaju zajedno, žive duže - zajedno. Možda vam to zvuči kao šala, a zapravo nije. Ukoliko ste par koji želi da podigne intimnost na viši nivo, treba da uskladite svoje boritamove. Naravno, negovanje iskrene komunikacije jednako važno. Vi i vaš partner ćete ove nedelje redefinisati životne ciljeve i samim im i ciljeve vaše veze koja je ušla u rutinu. A time niko od vas nije zadovoljan. Možda je zajednički džoging ili pak obična šetnj udvoje dobra ideja.

Devica

Vi treba da budete sa nekim ko vas gleda kao da ste magični. Ako to ne čini, zapitajte se šta uopšte radite sa njim. Realan događaj s partnerom bi vam mogao uzdrmati tlo pod nogama. Saznaćete neku tajnu o njemu. Oduprite se porivu da donesete bilo kakvu ishitrenu odluku. Dajte vremena i sebi i njemu. Privremena razdvojenost može biti dobro rešenje. Slobodne Device imaće više sreće u ljubavi ove sedmice

Vaga

Sve je zabava i igra dok se za nekog ne vežete. Nemojte se zavaravati u uverenju da ste sposobni da stvari održavate samo na fizičkom nivou, posebno ukoliko osećate emocionalnu prazninu. Karte već neko vreme govore baš to. Proverite da li su partnerovi postupci u skladu sa njegovim rečima. Dovoljno ste intuitivni da razumete kada je veza zaista autentična, a kada se samo igrate. A vi niste deca.

Škorpija

Vaša nedeljna ljubavna prognoza glasi: imate 50 odsto šanse za haos i 100 posto šanse da ostanete zbunjeni. Zapamtite, svako projektuje svoje tamne strane na drugog. Važno je ostanete sa obe noge na zemlji, tako ćete zadržati dostojanstvo. Posredi je laž, možda čak i prevara. Partner nema argumente ni za jedno, a vi ipak imae razumevanja. iskren razgovor je lekovit, kao i teapija. Ne donosite nagle odluke. Slobodne Škorpije će biti samo zbunjene.

Strelac

Vaše emocije se ne dovode u pitanje, ali, ali, ali... Smatrate da ste blagosloveni što vam je život poslao partnera kakvog ste sanjali, da bi osoba koju ste sreli potencijalno mogla biti "ona prava". Ali polako, Strelče. Upoznajte se najpre van spavaće sobe. Za vas je emocionalna intimnost ključ za stvaranje zdrave veze. Ako još niste sreli srodnu dušu, ove nedelje imaćete nebičan susret na posebnom mestu.

Jarac

Kao i vi, vaša veza je i duhovna i senzualna. Ljubav koja vas vodi izvan zemaljskog carstva. Koliko ste srećni što ste sa nekim ko voli celu vas, a ne samo delove koji su mu po meri. U ovom trenutku vađa veza bi takođe mogla da napreduje u sledeću veliku i važnu fazu vašeg zajedništva. Mogli biste, na primer, da se uselite u zajednički stan ili pak da smanjenje udaljenosti. Vaša veza je i duhovna, i senzualna, i strastvena - a to nije malo za nekog ko važi za "hladan" znak Zodijaka.

Vodolija

Mali nedeljni podsetnik glasi: nemojte praviti feštu od odbijanja i ignorisanja ljudi, posebno onih koji su se toliko trudili da obezbede mesto u vašoj blizini. Nikada nećete saznati da li su za vas ako im ne date šansu. Opet, onima u vezi odmor bi vam mogao doneti veliku strast. Možete, na primer, da isplaniae vikend van grada - možda je pauza u rutini tajna obnovljene strasti. Biće ovo jedna burna nedelja za vas, kaže ljubavni nedeljni horoskop.

Ribe

Ako provedete kvalitetno vreme s partnrom, možda bi to moglo da razreši čvor u vašoj vezi. Ima nešto u tome što vama u zatvorenom prostoru omogućava da skinete maske i budete najautentičnija verzija sebe. Neki od vas možda prolaze kroz ogromne promene na ličnom planu, što zauzvrat počinje da se odražava na emotivne odnose. Otvoren i iskren razgovor s partneom mogao bi za početak da pokaže kuda želite da stignete. Ko zna, možda ćete u petak biti i kod matičara.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Zaljubljenosti ili ljubav, sve više singl ljudi  MONDO/Uroš Arsić

Sensa/Z.A.