Nedeljni horoskop kaže da će sedmica od 24. do 30. juna 2024. godine biti veoma zanimljiva i emotivna za većinu znakova. Saznajte šta vam nedeljni horoskop donosi, čega da se čuvate, a koje prilike da nikako ne propustite!

Ovan

Ova nedelja biće vam obeležena naletom energije, hrabrosti i samopouzdanja. Smelo ćete preuzmati inicijativu i sa sigurnošću objaviti svoje želje na radnom mestu, ali i u svom privatnom životu. Međutim, možete postati impulsivni, agresivni ili skloni naglom ponašanju bez obzira na posledice. S partnerom birajte reči da biste izbegli sukobe. Bilo bi dobro da više spavate i da posetite lekara, savet je nedeljnog horoskopa za period od 24. do 30. juna 2024. godine.

Bik

Nedeljni horoskop od 24. do 30. juna 2024 predviđa da ćete imati skrivene neprijatelje, podsvesne želje, strahove i opsesivne misli. Možda se ne osećate umorno, ali emocionalno ste iscrpljeni. Zbog mnogih blokada ili strahova, nećete moći da radite nesmetano. Skriveni neprijatelji na poslu pokušaće da vam pokvare napore. Razgovarajte s partnerom i recite mu šta vas tišti. Osećate hladnoću s njegove strane. Pred vikend vam iznenada stiže novac. Prblemi sa stomakom.

Blizanci

Nedeljni horoskop od 24. do 30. juna 2024. predviđa vam umrežavanje sa novim ljudima, finansijske dobitke i motivaciju da proširite posao. Imaćete energičan društveni život. Možda ćete se aktivno uključiti u aktivnosti i grupe istomišljenika. A možete profesionalno sarađivati sa svojim prijateljima ili nekim ko ima slična interesovanja. Bićete veoma ozbiljni s partnerom i dati mu do znanja šta ne želite da trpite. Tenzije će ublažiti treća osoba. Vikend ćete dočekati relaksirani. Zdravlje vam je odlično

Rak

Preduzećete ambicioznu akciju kako biste došli do veće zarade i realizovali ono što ste zamislili. Preuzimate inicijativu u projektima i pokazujete svoje liderske sposobnosti. To bi vam moglo doneti novu odgovornost, pa i više para. S partnerom ste u igri toplo-hladno. Čas se volite najviše, čas jedno drugo kinite. Za vikend ćete imati okupljanje sa mnogo judi. Neodgovorni ste prema svom zdravlju. Zakažite pregled prenego što bude bilo kasno, savtuje nedeljni horoskop od 24. do 30. juna.

Lav

Nedeljni horoskop od 24. do 30. juna 2024. predviđa da u vaš život stižu putovanja, učenje i filozofske misli. Bićete privučeni mudrošću i radoznali da saznate više o svom polju interesovanja. Mogli biste upisati kurs da poboljšate svoje veštine. Partner je veoma radoznao za sve što radite, pa probajte da ga uključite. Možda ćete poremeno ulaziti u raspravu, ali sve ćete činiti s poštovanjem. Vreme je da rezervišete odmor ako već niste. Dobrog ste zdravlja, ali morate da se odmarate.

Devica

Nešto ili neko će biti okidač za vašu unutrašnju transformaciju. Postoje potencijalni izazovi sa šefovima na radnom mestu. Ova nedelja je dobra za investicije i finansijske dobitke, ali možda to neće ispuniti vaša očekivanja. Kada je reč o ljubavi, imate želju za emocionalnom intimnošću. U vašem ličnom odnosu dolazi do intenzivne borbe za moć. Razgovarajte s voljenim bićem i sve se može rešiti romantičnim putvanjem za vikend. Posetite oftalmologa, savetuje nedeljni horoskop od 24. do 30. juna 2024.. 

Vaga

Ove nedelje u fokusu su vam lični odnosi, poslovna saradnja i lični razvoj - dakle sve. Bićete puni samopouzdanja i odražavaćete snažnu auru lidera. Međutim, može doći do određenih sukoba sa poslovnim partnerima i investitorima, kaže nedeljni horoskop. Vaše poslovanje će nastaviti da raste. Osetićete snažnu privlačnost sa nekim. To bi mogla biti nova osoba u vašem životu ili pak neko iz prošlosti ko se mnogo promenio. Biće lepo, intenzivno i strastveno. Vikend ćete dočekati na sedmom nebu. Imate bolove u leđima.

Škorpija

Nedeljni horoskop od 24. do 30. juna 2024. predviđa da će vam fokus biti na zdravlju. Napravićete neophodne promene u dnevnoj rutini i rasporedu rada kako biste mogli efikasno da završavate zadatke. Pobedićete svoje konkurente u kancelariji ili poslovanju. Ako treba da završite bilo šta vezano za državne organe, sad je trenutak. U ljubavi vam je sve potaman. Razmenjujete nežnosti s partnerom. Mogli biste imati iznenadne troškove. Vodite računai o tome šta jedete. Bićete dobro.

Strelac

Bićete posvećeni kreativnosti i samoizražavanju, a imati nalete strasti, samopouzdanja i želje za uzbuđenjem. Nedeljni horoskop predviđa da ćete favorizovati nove kreativne projekte, posebno one koji vam omogućavaju da se slobodno izrazite. Takođe, možete doneti i neke rizične odluke. Za učenike će ovo biti odlična nedelja za učešće u takmičarskim izazovima. I kada je reč o ljubavi, strast i želja prema partneru potvrdiće mu vaše emocije. Prijaju vam svi vidovi rekreacije. Zdravlje vam je super.

Jarac

Ove sedmice bavite se uređenjem enterijera i učite. Potrebna vam je promena, pa ćete se baciti na krečenje ili premeštanje nameštaja. U jednom trenutku moraćete da preusmerite fokus na porodiicu zbog nerešenih sukoba iz prošlosti ii sukoba zbog nekretnina. Nećete se osećati emotivno ispunjeno, što će zahtevati otvoren razgovor s partnerom. Studenti ili učenici pobediće na takmičenju ili položiti ispit. Uzimajte suplemente i planirajte odmor, savetuje nedeljni horoskop od 24. do 30. juna 2024.

Vodolija

Nedeljni horoskop od 24. do 30. juna 2024. kaže da će vam poslednju sedmicu meseca obeležiti povećan radni pritisak, više hrabrosti i otvoren stav. Donećete neke hrabre odluke u ličnom i profesionalnom životu, te ćete poželećeti da se slobodnije izražavate. Budite oprezni s potencijalnim kancelarijskim raspravma. Povećan radni pritisak neće vam ostaviti mnogo energije za ljubavni život.. Krajem neelje idete na kratko putovanje s braćom i sestrama ili društvom. Proverite krvni pritisak.

Ribe

Ova sedmica donosi materijalnu stabilnost i dobre investicije. Bićete odlučniji i pronaći alternativne izvore prihoda. Pazite da ne trošite impulsivno. Pred vama su i lepi ljubavni dani u kojim će biti dosta prilika za zbližavanje s partnerom. Vaš društveni život biće jako zanimljiv, a vi veseli i zadovoljni. Ukoliko ste još sami, nemojte sedeti kod kuće. Fizička aktinost donosi perfekto zdravlje, savetuje nedeljni horoskop od 24. do 30. juna 2024.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Sensa/Z.A.