Horoskop za 23. jun 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Vaša energija j neiscrpna, što će vam pomoći da završite sve što te smislili. Ovo je odličan dan za preuzimanje inicijative u ljubavi ili za planiranje novih poslovnih projekata. Budite hrabri i sledite svoje instinkte. Partner vam sprema iznenađenje. Pročitajte šta vas u junu čeka u ljubavi.

Bik

Fokusirajte se na praktičan rad danas. Imate para, samo morate malo bolje njima da upravljate i  napravite dugoročne planove. Budite temeljni i usredsredite se na konkretne invesicije. Ranjvi ste, a patner to ne vidi. Izađite s drugaricom na kafu i sladoled. Problemi s kožom.

Blizanci

Vaša komunikativna priroda će vam doneti prednosti danas. Bićete brzi u razmišljanju i reagovanju, ali i kada je reč o nerviranju. Ipak, imaćete lepo druženje danas. Delite ideje sa svima i koristite svoj šarm i inteligenciju. Uživate u ljubavi s partnerom. Zdravlje vam je odlično.

Rak

Osećate se dobro u svojoj koži danas. Vaša intuitivna priroda će vam pomoći da razumete svoje emotivne potrebe i potrebe ljudi oko vas. Budite otvoreni. Očekujte duboke razgovore s partnerom. Srešćte prijatelja iz prošlosti. Idite na plivane ili samo boravite pored vode.

Lav

Vaša kreativnost će biti naglašena danas. Iskoristite ovaj dan da izrazite svoju umetničku stranu ili da se posvetite projektima koji vam omogućavaju da se istaknete. Vaša energija će biti zarazna. inspirišite druge, a partner je ljubomoran. Očekujte scenu. Novac vam klizi kroz prste.

Devica

Probajte da sredite svoje misli danas. Ovo je odličan dan za rešavanje praktičnih problema i za završavanje nedovršenih zadataka. Kao i u svemu, temeljni ste i usredsređeni na detalje. Vaša analitičnost će vam pomoći u svemu, ali ne i u partnerskim odnosima. Opustite se malo.

Vaga

Budite diplomata s porodicom. Ovo je dobar dan za rešavanje sukoba i za postizanje kompromisa u međuljudskim odnosima. Trudite se da održite harmoniju oko sebe i da razumete različite perspektive. Uživaćete u umetnosti, muzici, slkarstvu. Zaštitite se od vrućine.

Škorpija

Vaša strastvena priroda će se istaći danas. Budite otvoreni prema svojim osećanjima i spremni da se suočite sa svojim strahovima. Ovo je dobar dan za istraživanje svojih dubokih želja, ali i za transformaciju. Iskoristite svoju emotivnu snagu. Sukob s porodicom bog para.

Strelac

Morate da se krećetei. Ovo je odličan dan da smisite kuda biste da putujete. Vaš optimizam je zarazan, pa iinspirišete druge svojim entuzijazmom. Budite spremni da se suočite izdajom drage osobe. Pospremite orman i sredite misli.

Jarac

Fokusirajte se na planiranje poslovnih ciljeva. Ovo je dobar dan za postavljanje dugoročnih planova. Vi ste u finansijskoj depresiji, pa će vam praktičnost pomoći da pregurate ovaj period. Uprkos svemu, niste klonuli duhom. Radujete se odlaku na raći put. Parner vas podržava.

Vodolija

Bićete originalni i inovativni. Ovo je odličan dan da promenite raspored u domu ili pak eksperimentišete s novim bojama. Kreativnost vam je na vrhuncu, pa iskoristite intelektualni kapacitet da rešavate probleme na originalan način. Budite otvoreni i za neobične pedloge partera.

Ribe

Osetljivi ste potrebe partnerai dece. Šta god da činite danas, imaćete poneku trzavicu zbog nerazumevanja. Potrebno vam je da se osamitei razmislite o emocijama prema partneru, kao da ste ušli u rutinu, a to vam ne prija.

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Zašto je brak podvig

  Sensa/Z.A.