Prošle nedelje Mars je ušao u znak Blizanaca, što stvara napetost sa Saturnom te povećava ratobornost, ali i daje snažan radni potencijal.

ASTRO ALARM ZA PUN MESEC U ŠKORPIJI: Evo šta će vam doneti dobra karma

Venera ovoge nedelje ulazi u znak Ovna i povećava strasti i dramatičnost u odnosima, ali naglasak je i na sebičnosti. S druge strane, na kraju nedelje Merkur ulazi u znak Bika, gde donosi određenu stabilnost u komunikaciji. Ipak, cela nedelja može doneti impulsivnu komunikaciju zbog odnosa Merkura i Marsa, stoga pripazite kako razgovarate s bližnjima.

Ponedeljak je pod snažnim uticajem majčinskog elementa, pojačava darežljivost i uopšte pozitivne karakteristike.

Utorak je dan koji može doneti manipulacije, pazite kako se odnosite s ljudima, odnosno naivnost bi vas danas mogla skupo stajati.

Sreda pojačava emocionalnu nestabilnost, ali je dobra za javnost i predstavljanje onoga što radite. Pripazite na ponos.

Astrološke prognoze dan po dan: od 29. maja do 05. juna 2017. godine

Četvrtak pojačava senzibilnost i osećaj zaljubljivanja. Ipak, budući da je sazvežđe sklono preterivanju, a trenutno je blizu Rahua koji još pojačava preuveličavanje, pripazite ako neko preteruje u ljubavnim izjavama prema vama.

Petak je dan koji daje odlične karakterstike za posao, ali i zrele emocije u odnosu. Uopšte, petak je jako dobar dan.

Subota je dan koji nosi lukavost, ali je dobar dan planirate li neke buduće akcije, posebno ako su vezane uz posao.

U nedelju se posvetite radnjama koje traže preciznost, odnosno odličan je dan za kućne poslove, ali i za uređenja stana.

Ova nedelja je ispunjena promenama, ali obratite pažnju na značenje onog što vam se događa u odnosima, gde treba pokazati nežnost i izbegavati inat. Zato na poslovnom planu pokažite čvrstoću u delovanju.

Izvor: Sensa klub