"Svako isceljenje je samoisceljenje”, rekao je Albert Schweitzer, filozof, profesor muzike i lekar misionar. Postoji mnogo metoda lečenja, ali njihov uspeh uvek na kraju zavisi od nas, našeg prihvatanja ili odbijanja isceljenja na nekom nivou našeg bića. Naime, što je efekt placeba ako ne – naša odluka da se iscelimo?

Zato se svako isceljivanje može nazvati samoisceljivanjem. Ovi binauralni zvukovi upravo u tome pomažu i ubrzavaju proces vraćanja tela u njegovo prirodno stanje, stanje savršenog sklada i zdravlja.

Ovi zvuci dovode vašu svesnost do duhovnog sklada, podstičući pozitivne promene u vašem životu. To je zvuk od 528 Hz koji ispravlja DNK i vraća ga u njegovo originalno, savršeno stanje, donosi preobražaj i čuda u vaš život.

Proces popravljanja DNK ima blagotvorne uticaje – veću količinu životne energije, jasnoću uma, svesnost, budnost i pojačanu kreativnost, duboki unutrašnji mir i osećaj radosti. Ton "mi" aktivira maštu, nameru i intuiciju da deluju za vaše najviše dobro. Potrebno je najmanje 7 minuta slušanja da bi se mozak uskladio sa slušnim nadražajima. Da biste imali dobrobiti od slušanja, treba da traje bar 15 do 30 minuta.

Izvor: Sensa.hr