Kosmičke informacije ili univerzalni znakovi su stvari koje nam šalju više sile. To su saveti koji nam mogu pomoći na našim stazama. Ako ih ignorišemo, nećemo stići daleko.

Što više pažnje posvetite svetu oko sebe, bolje će se stvari odigrati. Sve što se događa, događa se iz vrlo specifičnog razloga. Nema slučajnosti i mislim da mnogo ljudi treba naučiti kako zaista treba da shvate taj koncept.

Stvari koje radimo i mesta na kojima završimo mogu nas ili gurnuti bliže onome gde treba da budemo ili udaljiti od njega. Naša je reakcija samo naša, ali plannije.

Ponekad se kosmičke informacije učitavaju u naša energetskapolja bez da ih mi uopštee shvatimo, a kad se to dogodi, mi obično zaostajemo.

Ako mislite da bi Svemirmogao razgovarati sa vama, ali niste sigurni, zavirite na donji spisak i potražite znakove u svom svakodnevnom životu.

Prepreke se pojavljuju niotkuda

Ako prepreke dolaze niotkuda, onda Svemir želi da budete svesni nečega. Šta je to do čega ne možete stići i koje lekcije učite? Možda biste trebali na neki način menjati stvari.

Kosmičke informacije nisu uvek tako jednostavne za čitanje kao što možda želite.

Osećate kao da ste prisiljeni da idete u određenom smeru

Ako se osećate kao da vas Svemir gura prema nečemu onda verovatno to i jeste tako. Svemir će biti više nego srećan što će vam dati dodatni udarac koji vam je potreban da biste se s vremena na vreme usmerili i pokrenuli.

Ako ste čekali da pokušate shvatiti stvari, sledite svoju intuiciju.

Inspirisani ste

Svemir će nas iznenada nadahnuti, ali kao što smo raspravljali pre – ne postoje slučajnosti. Pobrinuće se da znate gde treba da idete i šta treba činiti.

Kao što se uvek ponavlja, sve se događa sa razlogom. Sve misli koje vam u glavu dolaze odnekud dolaze.

Osećate neprijatnost

Ako se osećate neprijatno zbog nečega, to je najverovatnije zato što vaše duhovno ja zna više o tome nego što to zna vaš svesni um. Vaše više biće vidi nešto što vi ne možete.

To su kosmičke informacije koje ne možete razumeti.

PageBreak

9 znakova da vas svemir na nešto upozorava: važno signali su svuda oko nas
Foto: Shutterstock 9-znakova-da-vas-svemir-na-nesto-upozorava-vazno-signali-su-svuda-oko-nas4

Stvari se manifestiraju

Ako se stvari manifestuju pred vama, Svemir vas pušta da znate da ste na pravom putu. Kada radimo onako kako bismo trebali, Svemir nas nagrađuje.

Informacije koje biste trebali dobiti od tih nagrada je da nastavite tako dalje. Ne skrećite sa puta!

Intenzivno doživljavate emocije

Ako se odjednom osećate "na neki određeni način", ne ignorišite to osećanje.

Detaljno analizirajte i shvatite kakvu vrstu informacija Svemir želi da dobijete. Postoji razlog koji stoji iza tih emocija, samo ga morate pronaći.

Nešto što trebate čuti ili videti pojavljuje vam se u snovima

Kada treba da čujete ili vidite nešto Svemir će vam poslati informacije kroz san.

Snovi su mnogo snažniji nego inače i toliko važni da ih ne trebate shvatati olako.

Vaš voz misli zaglavio je na jednoj stazi

Ako ste odjednom zaglavili u određenoj vrsti razmišljanja, to je zato što Svemir želi da nešto realizujete. Što duže to zanemarujete, to će proces duže trajati.

Zastanite i razmislite, pomozite sebi da ovo shvatite. Moglo bi biti mnogo jednostavnije nego što biste pretpostavili.

Ista situacija se pojavljuje iznova i iznova

Ako vam se ista situacija stalno pojavljuje, morate promeniti način na koji se nosite sa njom. Ne radite nešto dobro i to se neće prestati pojavljivati dok ne shvatite šta je to. Što se više suočavate s tim, to bolje. Pokušajte razmišljati izvan okvira.

Ako imate problema sa poverenjem u Svemir, pogledajte videozapis u nastavku. Svemir vas neće dovesti do nečega s čim se ne možete nositi. Mnogo ste jači nego što mislite i na kraju ćete videti da se sve događalo za vaše najviše i najbolje dobro.

Izvor: Atma