Nedeljna anđeoska prognoza od 30. aprila do 6. maja 2019. godine, piše Lovesensa!

Anđeoska karta za početak nedelje - Ojačavanje - na karti je naslikana sirena kako iz mračnih dubina mora uspeva da ispliva na površinu i svetlo zameni tamom. Ova karta ukazuje na povećanje vaših moći, vraćanje moći i uči vas kako da najbolje iskoristite potencijale u životu. Imate moćnu energiju koja pomaže da misli pretvorite u dela. Zato raširite svoja krila i poletite ka novim uspehama i životnim pobedama.

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Astara - donosi mir i blagostanje. Ovo je karta nade i svetle budućnosti, pa će mnogima biti ostvarena želja za bezbrižnim životom. Astara pomaže da otvorite srce i zakoračite u svet najlepših snova. U narednom periodu otvoriće vam se mnoga vrata. Ne zaboravite da nije sebično posvetiti se ostvarenju ličnih ambicija. Samo ako ste zadovoljni sobom, uspećete da zadovoljite i druge. Zaslužujete više i kada toga postanete svesni, najlepša zvezda osvetliće vašu životnu stazu. Verujte, čuda su moguća.

Anđeoska karta za kraj nedelje - Bethany - ova karta se ovara kao opomena da što pre treba da počnete da brinete o sebi. Očekujete previše od sebe i kažnjavate se za najsitnije greške, ali vi niste mašina za pravljnje novca ili amajlija koja donosi sreću drugima, već jedinstveno biće koje zaslužuje radost. Kao što je autu potrebno zameniti ulje da bi radio, tako je i vama potrebna zamena energije. Oslobodite se negativnosti, napetosti, vreme je da uradite za sebe nešto lepo. Anđeli sporučuju da se opustite onako kako samo vi želite - idite u šetnju, uživajte u prirodi, bavite se hobijem ili jednostavno uživajte u mirišljavoj i toploj kupci. Tek kad pružite sebi dozu dobre i zdrave energije, uspećete da ostvarite uspehe i prenesete radost drugima.

Izvor: Lovesensa