Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako očistiti auru i čakre od energetskog otpada: svakog dana napravite štit protiv mračne energije

Naša aura može imati rupe kao posledicu raznih fizičkih ili psihičkih trauma, čak iz detinjstva. Evo kako pročititi auru i čakre od energetskog otpada...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Tokom dana mi u sebi nakupimo i zadržimo dosta energetskog smeća koje nastaje kao otpad naše i tuđe iskorištene psihičke ili fizičke energije, i raznih emotivnihstanja i astralnih ostataka, koja poput tamnih mrlja ostaju zalepljene na našoj auri čineći je tamnom i zaprljanom.

Zbog toga se osećamo negativno, neraspoloženo, depresivno, bolesno, umorno i pospano, imamo nesanicu i sl. Hronični umor je siguran znak da smo puni energetskog i psihološkog smeća, i da je vreme za čišćenje.

Sa tako negativnim nabojem, boravimo u svom stambenom ili radnom prostoru gde se ta energija polako prenosi na prostor i on postaje umoran i beživotan. Zamislimo da smo prostorija koju spolja bojimo, glancamo, a unutra je sve zapušteno i ustajalo.

Povezane vesti

Kako čistiti svoju auru i čakre

Svaki dan trebamo čistiti svoju auru i čakre, to je vrlo jednostavan i brz proces.

  1. Vizualizujte brilijantnu svetlost u obliku jaja oko celog tela, zatim pojačavajte svetlost do maksimalne blještavosti i širinu jaja do nekih 1,5 m oko sebe. Ostati u tom stanju par minuta i udahnuti svetlost, osećajući kako nam ispunjava celo telo.
  2. Vizualizujte kako naše čakre poput ventilatora uvlače blještavu svetlost koja ih otvara i pročišćava, a zatim udahnuti talase svetlosti koji se prelijevaju u pastelno crvenoj, narandžastoj, žutoj, smaragdno-zelenoj, svetloplavoj i ljubičastoj boji.
  3. Osetiti kako naša aura blista.

Naša aura može imati rupe kao posledicu raznih fizičkih ili psihičkih trauma, čak iz detinjstva. Svaka sledeća negativnamisao, blokirana ili neispoljena emocija će uticati na to da se u auri pojave onečišćenja, što direktno utiče na naš energetski potencijal, zato moramo voditi računa da promenom načina razmišljanja zaštitimo zdravlje svoje aure, odnosno, zdrava i čista aura će nas usmeravati na usvajanje ispravnih i pozitivnih stavova.

Čistoći aure pogoduje bavljenje fizičkom aktivnošću, boravak u prirodi, bistra prirodna voda, joga i meditacija, ljubav prema sebi, slušanje harmoničnih tonova, boje, sunčeva svetlost i sl.

Povezane vesti

Osim energetskog čišćenja naše aure, mi povremeno treba da očistimo prostor u kojem boravimo, najbolje pomoću rastvora vode i morske soli, čišćenjem svih površina, nameštaja i podova, provetravanjem i puštanjem slavina da teku odnoseći negativnu energiju iz doma, i redovnim čišćenjem odvoda u kuhinji i kupatilu gde se stvara najveća koncentracija i blokada negativne energije u domu.

Zatim, korišćenjem aromatičnih ulja i paljenjem mirisnihštapića mi čistimo energiju u prostoru, kao i korišćenjem fontane, kristala, svetlosti, sveća, svežeg cveća, sunčeve svetlosti i zvuka.

Takođe, čišćenjem doma od nepotrebnih i oštećenih stvari mi stvaramo mesto za dotok nove energije i oslobađamo se od tereta prošlosti.

Naš dom je odraz našeg unutrašnjeg stanja, ako je bilo što u našem domu zaglavljeno, slomljeno ili negativno, to predstavlja odraz naših psiholoških i emotivnih energetskihtokova.

Izvor: duhovni-razvoj.blogspot.com

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj