Mesečna anđeoska prognoza - u ovom mesecu dominiraju tri anđeoske karte - Osmica zemlje, Obnavljanje i kraljica Zemlje, piše Lovesensa

Karta koja označava prvi deo meseca je Osmicazemlje i ukazuje da ćete u narednim danima pouno toga naučiti. Posvetićete se usavršavanju koja su važna za vašu karijeru i poslovne projekte. Trenutno ste na pravom putu i vaše sposobnosti i talenti dolaze do izražaja, ali još uvek morate učiti i napredovati. Svakim trudom ulažete u svoju profesiju. Snovi su zaista magična stvar, ali jedino smo mi odgovorni za to da li će se ostvariti. Nastavite da radite na sebi.

Sredinom meseca vlada karta Obnavljanje i ukazuje na završetak nekog važnog posla. U ovom periodu treba da se osvrnete unazad i budete objektivni prema sebi. Pogledajte šta ste sve uradili za svoj život i koliko ste napredovali. Nakon toga donesite važne životne odluke. Spremni ste da popravite sve propuste iz prošlosti i da se izdignete iznad problema i grešaka. Moguće da ćete sredinom juna razmišljati o promeni posla.

Karta koja nam kroji sudbinu kajem meseca je KraljicaZemlje. Ona donosi racionalno razmišljanje, kraetaivnu energiju, toplinu osećanja i senzualnost. Ona stvara odličan balans između hladnog uma i toplog srca. Uživaćete krajem meseca u društvu dragih ljudi. Imate toliko toga da pružite svojim prijateljima porodici i partneru. Saslušajte ih, pomozite koliko možete i razmenite reči ljubavi. U ovom periodu se ruše granice i stvara se konekcija sa ljudima koji zaista treba da budu u našem životu.

Izvor: Lovesensa