Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da čitate energiju drugih ljudi: odmah kod osobe prepoznajte lošu ili dobru energiju

Postoji mogućnost da naučite da čitate energije drugih ljudi, bilo da ih dobro poznajete ili su stranci. Evo kako...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Verovatno ste nekad sreli osobu čija je energija bila tako intenzivna da ste odmah znali da je ne možete podneti ili ste pomislili da ste se zaljubili, iako ste osobu prvi put sreli. Postoje slučajevi kada vas energija osobe doslovno može oboriti s nogu!

Međutim, za mnoge ljude, čini se da su to retki događaji. Zapravo, može se dogoditi nekoliko puta u nekoliko godina. Ali, šta je sa vašim odnosima sa drugim ljudima? Mislite li da bi bilo sjajno kada bi mogli imati sposobnost da čitate energiju drugih ljudi? Dakle, kada biste je mogli pročitati:

  • Mogli biste prepoznati kada vam netko namerava nauditi
  • Znali biste da je romantični partner zainteresovan za vas
  • Znali biste da je vašoj voljenoj osobi teško
  • Imali biste sposobnost osetiti lošu energije

Povezane vesti

Zapravo postoji mogućnost da naučite kako čitati energije drugih ljudi, bilo da ih dobro poznajete ili su stranci.

Ako želimo da naučimo da čitamo energije ljudi, treba vežbati kako raditi sa energijama. To možemo učiniti čitanjem knjiga koje se odnose na čitanje energije. Još jedna važna stvar je imati jasnu nameru na umu, a postavljanje te namere može napraviti veliku razliku u ovom svetu.

Evo četiri vežbe koje možemo isprobati ako želimo biti majstor u čitanju energija ljudi oko nas:

Možemo početi od nas samih

Pre svega, moramo primetiti vlastitu energiju. Da bismo pročitali tuđe energije, prvo moramo znati vlastitu energiju. Moramo znati naš temelj. Kada nismo svesni kakva je zapravo naša energija, takođe nećemo znati jesmo li pokupili tuđu energiju.

Jedna važna stvar u tome je biti prisutan. Ne bismo trebali misliti o jučerašnjem danu, prošloj nedelji ili mesecu, ili o sutrašnjem danu. Moramo biti prisutni u sadašnjosti i pratiti naša osećanja tokom celog dana.

Ponekad ćemo se osećati dobro, a ponekad i loše. Međutim, videćemo da zapravo postoji jedna tačka na koju se često vraćamo. Postoji tzv. emocionalni temelj koji će se smatrati našom normom. Kada budemo znali tu normu, moći ćemo otkriti kada nas energija neke osobi preplavi.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj