Nedeljna tarot prognoza do 26. avgusta 2019. godine - sudbinu kreiraju karta As pehara i tarot karta Trojka pehara, piše Lovesensa.

Svako od nas zaslužuje ljubav. Poruke ljubavi koje dobijamo od prijatelja, porodice ili partnera svakim danom ispunjavaju vas zadovoljstvom i srećom.

Bez obzira kako posmatrate sebe, postanite svesni da ste savršeni u očima Univerzuma i da zaslužujete sve dobro na ovom svetu.

Nema potrebe da menjate sebe zarad ljubavi, jer upravo takvi kakvi jeste, zaslužujete apsolutnu ljubav. Ove nedelje tarot karte nas podstiču da odbacimo negativnestavove iz prošlosti i otvorimo dušu za ljubav.

Tarot karta As pehara označava početak. Započinjemo novi životni put ispunjen lepim i zdravim emocijama. Privlačimo zdravlje, sreću i prijateljstvo.

Ove nedelje preuzimate rizik i želite da iskusite nove životne avanture. Moguće da će vam pravo osveženje energije doneti nova ljubav. Maštajte, zaljubljujte se i ispunite dušu optimizmom.

Izađite iz zone komfora i rizikujte za svoju sreću.

Trojka pehara donosi energiju ljubavi i fokusira se na porodične i prijateljske odnose. Ova karta vas podstiče da više vremena provodite sa dobrim prijateljima, onima na koje uvek možete da se oslonite.

Zajedno slavite ljubav i podršku, jer činite neraskidiv krug, jedinstvenu zajednicu koja je spremna da čini i živi kroz dobra dela.

U vazduhu se oseća romantika, ljubav i sreća. Sada imate šansu da stvorite predivne uspomene i pokažete dragim ljudima koliko ih zaista volite.

Mantra za ovu nedelju:Zaslužujem ljubav. Prihvatam ljubav. Slavim ljubav.

Izvor: Lovesensa