Saznajte šta vam mesečna tarot prognoza predviđa za oktobar 2019. godine, piše Lovesensa.

LJUBAV - tarot karta Točak sudbine

Do skoro ste mislili da je partner dominantniji u vezi ili da ste vi samo puki posmatrač vaše ljubavi, ali uskoro vas očekuje osvešćenje. Vreme je da razmislite o odnosu sa partnerom i više se potrudite ukoliko vam je stalo. Previše ste se opustili i ušuškali u zoni komfora i tako izazvali zahlađenje sa partnerove strane. Dokažite da ste spremni za promenu.

POSAO - tarot karta Zvezda

Vreme je da na polju karijere ponudite svoje veliko bogatstvo, a to su IDEJE. Iako vam se čini da odgovor neće biti pozitivan, sada je pravi trenutak da rizikujete i stvorite nove šanse za uspešnu karijeru. Iznenadićete se kada naiđete na vrlo pozitivan ishod. Nastavite da budete kreativni, trudite se i uskoro ćete postati "zvezda" u svojoj profesiji.

ZDRAVLJE - tarot karta Kula

Počnite više da mislite na sebe, svoj život i zdravlje. Odbacite misli i uverenja koja vas uznemiravaju. Dobro razmislite koje ljude želite u svom životu, a ko vam donosi negativnu energiju. Ne dozvolite da vas prošlost vuče na pogrešnu stranu. Slušajte glas svog srca i sve će biti dobro.

Izvor: Lovesensa