Svako ljudsko biće ispunjava određena energija koja nas pokreće, utiče na naše odluke, svakodnevne aktivnosti i emotivna stanja, piše Lovesensa.

Kada je energija svetla, blagoslovena i pozitivna, onda u životu počinju da se događaju lepe stvari i ništa nam ne predstavlja problem i teret. Ali, energija često može da bude mračna, depresivna i destruktivna. Kada se to dogodi, važno je da što pre raskrčite svoj energetskiprostor.

Čišćenje energije je aktivnost koja treba da postane deo svakodnevice.

Predstavljamo vam 3 načina da raskričite svoje energetsko polje i počnete da živite pozitivan i lep život:

1. Prostor

Za početak, važno je da oslobodite energetski tok u životnom prostoru. Postoje razni rituali čišćenja kuće na proleće kako bi se energija obnovila, ali potrebno je svakodnevno održavatei red i balans u domu. Izbacite iz kuće sve stvari koje vam nisu potrebne. Problem nastaje kada je dom pretrpan raznim predmetima koji više nemaju funkciju. Bacite svaku stvar iz kuće koja u vama ne budi osećanja. Ovako ćete u domu osloboditi prostor za ulazak i kruženje pozitivne energije.

2. Novac

Ukoliko imate finansijskih problema i stalno se iznova stvaraju dodatni troškovi, vreme je da pročistite energiju na polju novca i obilja. Prvo "raskrčite" svoj novčanik. Izbacite iz njega sve račune, priznanice, nepotrebne papire i vizit karte. Ovako otvarate prostor za energiju novca i privlačite obilje. Takođe, ne trošite novac po slobodnoj volji, već po striktnom planu koji što pre treba da napravite.

3. Odnosi

Nučite kako da prepoznate toksične osobe među svojim prijateljima ili da takve osobine na vreme primetite kod partnera. Toksične osobe su one koje vas stalno kritikuju, ugrožavaju vašu energiju, ostavljaju vas u nedoumicama i čine da se osećate loše, bezvredno, ugrožavaju vaše samopouzdanje. Ako imate ovakve osobe u svom okruženju, pustite ih da odu. Izbacite ih iz svog života. Dok ste okruženi takvim ljudima, Univerzumu šaljete loše signale u smislu da ne brinete previše o sebi i svom energetskom stanju.

Univerzum nam stalno šalje dobre vibracije. Čišćenjem energetskog prostora, dokazaćete da ih u potpunosti zaslužujete.

Izvor: Lovesensa