Nedeljna tarot prognoza do 27. januara 2020. godine - evo koje nam tarot karte diktiraju sudbinu do kraja ove sedmice, piše Lovesensa.

Sa pojavom mladog Mesec u Vodoliji 24. januara 2020. godine, dogodiće se velike promene u toku ove nedelje. Mnogi od neće moći lako da ih prihvate i period transformacije podneće teže nego što su mislili, ali na kraju će iz cele sudbonosne priče izaći kao pobednici.

Prva tarot karta za ovu nedelju je karta Smrt. Ove karte ne treba da se plašite, jer ona ne donosi mračnu energiju, već simbolizuje veliki novi početak.

Ova karta udahnuće "svež vazduh" u vaš život. Iako su prvi koraci ka promeni često teški i propraćeni strahom od neizvesnosti, Univerzum vas sada jača i otkriva da će se pred vama otvoriti jedan svetliiji životni put.

Sada je pravo vreme da sebi postavite sledeće pitanje - Šta je potrebno da promenite u svom životu da biste se osećali ispunjeno?

Povežite se sa svojim unutrašnjim glasom i slušajte koje poruke vam šalje. Shvatićete da neke toksične ljude treba da izbacite iz svog života ili da posao koji radite više ne ispunjava vaše želje i ne dozvoljava da budete kreativni.

Napišite na jedan papir sve ono što želite da otpustite. Pročitajte još jednom svoj priručnik za transformaciju i zapalite papir, da nestane... Ovim malim ritualom nagoveštavate sebi da sve negativno treba da napusti vaš život.

Druga karta ove nedelje je tarot karta Umetnost koja pomaže kako da nakon promene najbolje iskoristite novonastalu životnu situaciju. Ova karta nas podstiče na stvaranje nečeg novog, na korišćenje ličnih talenata i pokušaj "prelivanja" života iz mašte u stvarnost.

Postavite sebi sledeća pitanja:

  • Šta vam može pomoći da se još više razvijate?
  • Koja osoba vam može pomoći da ispunite svoju svrhu?
  • Kako da pretvorite svoje strasti i želje u nešto veliko i značajno?

Tarot karta Umetnost daje podsticaj, samopouzdanje i smnajuje strah od rizika.

Ove nedelje je važno da slušate nežni šapat svog srca i te magične poruke pretvorite u dela.

Mantra za ovu nedelju: Oslobađam se negativnog emotivnog prtljaga i otvaram se za novu energiju. Gradim nešto veće za sebe i svoju budućnost. Radim kreativne stvari i spremna sam za nova životna iznenađenja.

Izvor: Lovesensa