Nedeljna tarot prognoza do 27. januara 2020. godine - evo koje nam tarot karte diktiraju sudbinu do kraja ove sedmice, piše Lovesensa.

Tokom ove nedelje na naš put sudbine utiču dve tarot karte - Kraljicaštapova i Vitezpehara.

Tarot karta Vitez pehara ukazuje da nije moguće videti sve oko sebe, jer se fokusiramo na trenutne potrebe. Propuštamo tu širu sliku, preokupirani prolaznim stvarima.

Ova karta nas podstiče da razmišljamo o tome kako trošimo svoje vreme i koji su naši prioriteti. Ako previše emocionalne energije posvećujemo samo jednoj stvari, blokiramo mogućnost da osetimo pravu radostživota.

Konstantna briga da li radimo nešto na pravi način i da li smo izabrali dobar put, takođe je veliko traćenje dragocenog života.

Pehar emocija, želja i čežnji koji nosite ispred sebe, ometa vas da vidite šta su život i priroda sve za vas pripremili. Sada je trenutak da se oslobodite opterećujućihmisli i počnete apsolutno da živite.

Kraljica Štapova otkriva našu magičnu stranu. Ona je predivna iskra unutar nas, jer donosi energiju koja čini da se osećamo ispunjeno i moćno.

Kraljica je pravi lider, puna je samopuzdanja i motivacije. Ona zna kada treba da se povuče, a kada da zapali vatru želja.

Ova karta nas usmerava i podstiče da kanališemo na pravi način svoju energiju i osećanja. Uči nas kako da postanemo jači, otporniji na negativnost i spremni da se borimo za ono šta istinski želimo.

Ritual za ovu nedelju: Zapalite mirišljave sveće u kući, pustite muziku koja čini da se osećate snažno poput ratnika i napišite na papir razloge zašto ste snažni i moćni.

Tarot karta Kraljica štapova insistira da probudite vatruenu energiju u sebi i daje nam bezbroj šansi i prilika. Otvorite se za ovu moćnu energiju koja vam stiže u narendim danima.

Mantra za ovu nedelju: Svesna sam stvari koje me blokiraju. Uspostavljam konekciju sa svojom vatrenom prirodom i energijom. Preduzmimam sve korake ka srećnom životu.

Izvor: Lovesensa