Da li tokom nekih životnih situacija imate osećaj kao da vam je Univerzum okrenuo leđa? Ponekad nam darovi života padaju sa neba, sve ide po planu i zadovoljni smo, a ponekad pomislimo da je Univerzum potpuno zaboravio na nas...

Kolio god ne osećamo njegovu moć, Univerzum uvek radi svoj posao i poručuje - sve u svoje vreme!

Svako od nas želi jedinstven život po meri ili da se reše problemi na određeni način. Zbog toga se nadamo, molimo i očekujemo da će sve biti onako kako smo planirali.

Međutim, Univerzum nam često ne daje one stvari za kojima toliko žudimo. Zašto je to tako?

Zapamtite - Univerzum ne ispunjava puke želje, već nam u pravom trenutku daje ono što nam je zaista potrebno.

Često ono što želimo i što nam je zaista potrebno predstavlja ju dve potpuno različite stvari. Takođe, ponekad ono što želimo oi nije baš najbolja opcija po nas. Zato dopustite Univerzumu da vam pruuži ono što vam je potrebno.

Univerzum najčešće daruje isceliteljskuenergiju, nešto što nas potpuno "okrepi" i obnovi. Ponekad jednostavno treba da se opustite i pustite da stvari idu svojim putem.

Često svojim postupcima i rečima pogoršavamo svoju karmu, blokirajući sami sebe i svoj uspeh.

Važno je da težite svojim snovima i ciljevima, ali za mislite šta bi se dogodilo kada bi se svi oni ostvarili?

Osećali bismo se prazno i nepotpuno. Zato je važno da uvek na spisak svojih želja dodajete neke nove snove i ambicije.

To ne znači da treba da patite i naporno radite kako bi vaš spisakželja bio ceo štikliran, već da se ponekad opustite i poustite da život i Univerzum urade ono šo je potrebno.

Umesto da budete tužni zbog stvari koje vam se u životu nisu obistinile, bolje naučite da budete zahvalni na svemu što imate. I za sve što vam dođe ubuduće ako dopustite Univerzumu da radi svoj posao.

Izvor: Lovesensa