Nedeljna tarot prognoza do 25. februara 2020. godine - evo koje nam tarot karte diktiraju sudbinu do kraja ove sedmice, piše Lovesensa.

U utorak vas očekuju teške odluke jer će sudbinu krojiti tarot karta Pravda. Ova karta nas podseća na to da je magičan krug sudbine upravo završen i da treba napraviti važan korak kako bi novi ciklus sudbine otpočeo. Ako se vodite logikom sadašnjeg trenutka, znaćete šta tačno treba da uradite.

Tarot karta Sunce u sredu budi posebne želje i nadanja u vašem srcu. Ova karta pomera granice ljubavi i intimnosti. Moguće je da ćete dobiti zanimljivu poruku ili pozv. Dopusite da se romantika razvija.

U četvrtak tarot karta Kočije donosi promene u ljuabavnim i prijateljskim odnosima. Ovo je često tarot karta sukoba, u zavisnosti od boje koja na karti dominira. Na ovonedeljnoj tarot karti Kočije dominira crni konj, što znači da će mnogi doživeti turbulentan preokrert na romantičnom planu.

Tarot karta Zvezda u petak pruža magični eliksir za otkrivanja emocija. Moguće je da ćete na nekom događaju ili novom mestu otkriti kojim zapravo putem treba da krenete. Vreme je da otvorite novo poglavlje života.

U subotu odgovore na ključna pitanja koja vas trenutno "progone" pronađite kod bliske osobe za koju smatrate da je duhovno probuđena i uzvišena. Određena rešenja i savete zaista treba uzeti u razmatranje. Vladarka subote je tarot karta Papa!

Tarot karta Kula u nedelju donosi razaranje, ali ne plašite se, sve što pogrešite, lako ćete uspeti da popravite. Neke greške su baš trebale da se dogode. Iz svake izvucite važnu pouku.

Ponedeljak sledeće nedelje doneće ispunjenje svrhe i otkrivanje nečijeg pravog lica. Tarot karta Sudija pomaže da dobro procenite osobu koja je ključna za određene aspekte vašeg života.

Izvor: Lovesensa