Da li se ponekad zapitate zašto Univerzum ne čuje vaše želje... Koliko puta ste slali određene znakove i molitve, ali kosmos ih nije uslišio. Kada Univerzum kaže NE, to je najčešće da bi vas zaštitio i poslao vam jasne smernice da je izbor koji želite da napravite negativan.

1. Rizične želje

Univerzum kaže ponekad NE jer zna da ostvarenje vaše želje neće dobro uticati na vas i vaš život. Poznata je izreka - pazite šta želite, možda vam se i ostvari. Na primer, ako želite neku osobu pored sebe, a Univerzum vas sprečava da ostvarite odnos sa njom, to je zato što zna da vaše srce može biti povređeno.

2. Strpljenje je ključ sreće

Kada ne dobijamo pozitivan odgovor od Univerzuma, to često znači da nam je potrebna lekcija o strpljenju. Ništa ne može da se uradi preko noći, a da ispadne dobro. Potrebni su trud i strpljenje kako bi se snovi manifestovali na pravi način.

3. Učenje životnih lekcija

Univerzum često šalje određene izazove kako bismo postali mudriji, snažni, uporni i hrabri. Kako biste se na pravi način suočili sa strahovima i burama u životu, potrebno je da prođete nekoliko testova i postanete osoba koja čvrsto stoji na zemlji.

4. Nedostatak povenja

Ukoliko sa dozom sumnje iskazujete svoje želje, Univerzum ih neće čuti. Zato je važno da iskreno verujete da će se vaši snovi ostvariti.

5. Samosvest

Ponekad Univerzum odgovori sa NE kako bi vas podstakao da sagledate sebe, razmilsite o svom životu i svojim odlukama.

6. Veće šanse

Ponekad Univerzum kaže ne, jer će vam dati nešto mnogo bolje od onoga što tražite.

7. Izbor pravog trenutka

Univerzum zna kada je pravi trenutak za ostvarenje želje, zato na ostvarenje nekih treba strpljivo da sačekamo. Kada se sve energije sjedine i kockice života slože, želja će se ostvariti.

Ponekad, govoreći NE, Univerzum na taj način govori: "Volim te i zato te štitim od onoga što još ne možeš da vidiš."

Izvor: Lovesensa