Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

2 načina da otplatite karmički dug: evo kako da savladate moćan zakon karme

Svaki karmički dug mora biti isplaćen i uvek će stići na naplatu. Postoje dva načina da ga platite i prekinete negativan ciklus karme!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Život je nepredvidiva reka, često je brza, nepristupačna, a ponekad je mirna, topla i predivna. Životni događaju, bez obzira da li su dobri ili loši, često nas iznenade neočekivanim raspletom. Takvi događaju nas često razočaraju ili demotivišu, a ponekad nas nadahnu i iznenade pozitivnim raspletom situacije.

Da li ste pomislili da karma ima veze sa takvim iznenadnim prekretnicama u životu?

Karmički zakon je nepristrasan, strog i direktan, a od njega je skoro nemoguće pobeći. Svaki karmičkidug mora biti isplaćen i uvek će stići na naplatu.

Povezane vesti

Neobjašnjivo neprijateljstvo ili sureti sjajnih ljudi, osvajanje lutrije ili gubitak novca u poslu, šteta u saobraćajnim nesrećama, loši odnosi i mentalnineskald... Sve to može se objasniti u dve reči: karmički dug.

Ono što danas doživljavamo rezultat je naših prošlih akcija - počinjenih i u ovom i u prethodnim životima. Šta će nam se dešavati u budućnosti, sada odlučujemo sami.

Kako naša sadašnjost nije samo produkt prošlosti, već i ono što određuje našu budućnost, važno je pažljivo odabrati svaki naš postupak, reč, pa čak i misao.

Kako nam znanje o zakonu karme može pomoći?

Prvo, treba da prestanete da krivite sebe ili druge za situacije u kojima se nađete. Umesto da odgovorimo na trenutnu situaciju sa negativnim stavom, možemo se uzdići iznad situacije i poslati pozitivne vibracije mira i ljubavi.

Ovo će vam pomoći da se prekine jedan karmičkiciklus i održi ravnoteža. To ne znači da smo pasivni u ovoj situaciji; naprotiv, i dalje ulažemo napore da to rešimo i potražimo stručnu pomoć ako nam zatreba.

Drugo, karmički dug se može izraziti u obliku ozbijne dileme, negativnog emotivnog stanja i teškoće. To je jedan od načina da se otplati naša karma. Pokušajte da budete u stanju jednistva sa dobrom energijom, održavajte svoju veru u dobro i osećajte ljubav prema sebi i svom životu, ma šta god da vam se dogodi. To je još jedan od načina da otplatite karmički dug.

Povezane vesti

Ovaj nedvosmisleni duhovnizakon definisan je kao tačan, koristan i nepristrasan.

Ponekad nam je potrebno mnogo vremena da shvatimo i prihvatimo zakon karme, posebno u neprijatnim situacijama. Međutim, usvajanje ovog zakona akcije i reakcije pomoći će da održite balans u životu i lakše pronađete rešenje na gustoj raskrsnici koja se zove ŽIVOT.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj