Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je moguće osloboditi se loše karme: Evo kako da imate bolji život u budućnosti

Kako se osloboditi negativne karme i imati bolji život?

  Izvor: Foto: Shutterstock

U nekim, najčešće izazovnim trenucima u životu često se zapitamo - Zašto se ovo baš meni događa? Odgovor sigurno nije jendostavan, ali njegov deo sigurno se može skrivati u negativnoj karmi koju vučete.

Šta je karma?

Bukvalan prevod sanskrita Karma zbnači "akcija", a vremenom se značenje reči karme menjalo i prilagođavalo. Jendo je sigurno - Univerzalni zakon karme podrazumeva da svaka akcija ima svoju reakciju, odnosno da svako naše delo, dobro ili loše, uzrokuje pozitivne ili negativne posledice.

Povezane vesti

Negativna karma može biti produkt naših negativnih misli, emocija i dela. Jedino rešenje protiv negativne karme je čišćenje karmičkihdugova, prihvatanje svojih grešaka i ispravljanje loše karme kroz pozitivne misli i dobra dela.

Svako od nas ima sposobnost da minimalizuje svoju negativnu karmu. Kako to uraditi?

pravi i siguran put je reprogramiranje unutar svopstvenog srca i oslobađanje od negativnogega.

Ovaj proces podrazumeva da promenite pogled na svet i život. Važno je otpustiti negativne reakcije i misli prema ljudima i situacijama.

Karma nije brz proces koji se može preko noći transformisati, već morate biti strpčljivi, spšremni na pozitivne promene i raditi na kreiranju dobre karme. Svakopg dana sklonite sa puta jedan negativni karmički obrazac i klupko sreće će početi da se odmotava.

Fokusirajte se na pozitivna životnaiskustva. Budite zahvalni, strpljivi, ljubazni i optimistični. Kada usmeraate svoju pažnju na pozitivne aktivnosti, misli i akcije, lakše ćete privući i pozitivnu energiju i dobra dela u svoj život. Ovakva pozitivna karmička iskustva doneće vam poboljšanje života u budućnosti.

Povezane vesti

Odbavivanje negativne karme shvatite kao ritual čišćenja. Na taj način detoksikujete svoje misli, um i dupu, i lakše usvajate prave kvalitete života.

Svako iskustvo sa negativnom karmom treba shvatiti kao priliku za učenje i šansu za duhovnirazvoj.

Zato se prvenstveno pomirite sa svojom negativbnom karmonm, iz nje našto važno naučite, shvatite poruku koju vam ona šalje. Zatim, kroz dobra dela, pozitivne misli, zahvalnost i optimističnu energiju privucite u život pozitivnukarmu koja će pomoći da imate bolji i lakši život u budućnosti.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj