Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U oktobru nas očekuje misteriozna energija broja 10: najviše promena dogodiće se na polju ljubavi

Oktobar nam donosi jesenje kišovite romanse i velike promene na poljuju ljubavi - saznajte kako će na vaš životni put uticati energija broja 10!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Duhovni aspekt broja 10

Broj 10 povezan je sa raskidom sa prošlosti i životom u sadašmnjem trenutku. Simbolizuje tačku novog koje je preraslo staro. Pokušavamo iza sebe da ostavimo ljutnju, agresiju, kritiku, bojkot, podmuklost, osvetu i slične neprijatne emocije i lošu energiju.

Numerologija ljubavi: vaš datum rođenja otkriva s kim se najbolje slažete u strasti i vernosti

U oktobru, 10. mesecu u godini, očekuju nas neobični i neočekivani preokreti (kao što je to bio slučaj cele godine). U principu, naše reakcije treba da budu lagane (jer smo do sada već navikli na sve). Mnogi ljudi će sebi dopustiti previše u komunikaciji.

Previše ili premalo?

Teško je postaviti meru onoga što je previše, a šta premalo. Svaki pojedinac je jedinstven i postavlja sebi granice. Ponekad se pojave ekstremne situacije da izazovu odgovor u nama, kao što bi život želeo da kaže: „Imate li dovoljno, hoćete li sada nešto učiniti?“ Ponekad zaista predugo odlažemo promene, ali pre svega promene koje podstiču lični rast. Lični i duhovni rast su retko prijatni. U stvari, rastemo tokom meditacije i tokom teških iskušenja.

Život jasno odražava ono što smo naučili i ono što (još) nismo naučili.

Oktobarski događaji pomoći će nam da odgovorimo na pitanje šta je previše (loše) u našem životu, a šta (dobro) premalo.

U odrazu

Svi koji ste spontano odgovorili čitajući sebi da u vašem životu nema dovoljno novca, zapitajte se da li je novac toliko vredna stvar da su vaše misli njime okupirane konstantno. Većinu vremena, naši podsvesni obrasci i uverenja osakaćuju naše prihvatanje onoga što želimo. Ako duboko u sebi mislimo da su svi muškarci loši (recimo da svi varaju) i naravno da su sve žene loše (recimo preračunate), onda je logično da želimo srećnu vezu, ali se bojimo veze kao takve, jer mislimo da će nešto krenuti po zlu.

Sloboda, spontanost, seksualnost

Oktobar će otvoriti vrata slobodi, spontanosti i seksualnosti. Vreme je za razbijanje tabua. Najviše što možete učiniti za svet je da ih srušite u sebi. Predrasude su samo misli - promenite mišljenje! Iznad svega, budimo svesni da svi imamo pravo da imamo mišljenje o svemu na svetu - ali nemamo pravo da sudimo. Primer: možda niste vegan, možda niste homoseksualac, niste religiozni itd. i to je tvoje pravo u životu. Ali nemate pravo da osuđujete one koji jesu. Događaji i vesti biće postavljeni pred vama otkrivajući ko ste. Posmatrajte svoje potencijalne predrasude, ogorčenost, bes i odgovore koji potiču iz straha umesto iz ljubavi.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj