Kada se u životu suočavamo sa olujama, preprekama, planovi se ne ostvaruju i nismo sigurni kojim putem treba krenuti, teško je poverovati da će sve biti u redu.

Važno je shvatiti da se ništane događa slučajno, čak i nepredviđene situacije koje izazivaju loše raspoloženje i slabemotivaciju.

Svaka životna situacija je prekretnica u našem životu - važna lekcija koja nam poručuje da Univerzumza nas ima bolje planove.

Sigurno ste nekad čuli za izreku - Ko zna zašto je to dobro!

Pročitajte još:

NE OKREĆITE UNIVERZUMU LEĐA, SAMO MU VERUJTE: Evo kada će se vaši snovi ostvariti

Šta je najveća sreća za vaš horoskopski znak: ljubav, putovanja, vera ili jaka prijateljska veza

3 DUŠE KOJE UNIVERZUM ŠALJE DA VAM PROMENE ŽIVOT NA BOLJE: Saznajte da li ste ih već sreli

Važno je da uprkos svim poraza i gubitaka, nastavite da verujete u snagu i dobru volju Univerzuma.

Često kada se dogodi nešto negativno i nepredviđeno, ne vidimo dobru stranu. Ali, kako vreme prolazi, uviđamod a je dobro što se baš tako dogodilo i da stvari uvek ispadnu onako kako treba.

Evo šta dobijamo kada verujemo u snagu i plan Univerzuma:

1. Optimizam

Kada počnete da verujete Univerzumu, uvek ćete videti svetlu stranu, čak i u najtamnijim momentima. optimizam je važan za zdravlje i napredak i jedna od ključnih segmenata srećnog života.

2. Otpustite prošlost

Često na svojoj duši imamo emotivne rane kao posledicu situacije koje su se dogodile u prošlosti. Pitamo se "Šta bi se desilo da nisam to uradio..." Ovakva pitanja su beskorisna i podstiču vas da ponovo prolazite iznova kroz situaciju koja vas je povredila. Kada verujete Univerzumu, prošlost ostavljate iza sebe i znate da su se sve greške dogodile kako biste naučili važne životne lekcije.

3. Počinjete da cenite sadašnji trenutak

Umesto da brinete o prošlosti i budućnosti, počinjete da cenite sadašnji trenutak. Živite bez tereta, fokusirani samo na ono što se događa ovde i sada.

4. Ponovo imamo poverenje u ljude

Kada počnete da verujete Univerzumu, privlačite u svoj život dobre i pozitivne ljude. Istina je da ste puno puta bili povrešeni i ranjeni, ali sada ste spremni da ponovo verujete u dobru stranu ljudskog srca.

5. Dobijam sve što mi je potrebno

Kada verujete Univerzumu, zante da ćete dobiti stavri koje su vam zaista potrebne,a ne ono što želite. Često naše želje nisu osnovane i mogu nas navesti na loš put. Zato je važno biti svestan da nam Univerzum prvenstveno pruža ono što nam je zaista potrebno.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

11 ČAROBNIH STVARI KOJE ĆE SE DOGODITI KADA POČNETE DA VERUJETE UNIVERZUMU: Ovo je znak da će sve biti dobro
Foto: Shutterstock univerzum-vera-nada-sreca-zivot-optimizam3

6. Više pažnje posvećujemo sebi

Postajemo svesni svojih postupaka i potreba. Pazimo na svoju karmu i razvijamo ljubav prema svom biću.

7. Preuzimamo odgovornost za svoj život

Prihvatamo svoje greške, svesni smo svojih nedostataka i stalno težimo ka usavršavanju.

8. Pronalazak unutrašnjeg mira

Kada verujete u snagu Univerzuma, manje brinete. Verujete da se sve događa za vaše najviše dobro i otpuštate nemir, anksioznost i loša osećanja.

9. Prihvatamo život

Ne opiremo se promena i ne sukobljavamo se sa životom, već ga shvatamo kao divnu avanturu koju smos premnid a doživimo. Otvorenis mo za sve mogućnostui i promene koje dolaze.

10. Radite samo stavri koje vas čine srećnim

Više nemate vremena za gubljenje na stvari koje vam ne donose radost. Sada ste spremni samo da radite ono što privlači sreću i udovoljavate detetu u sebi. Nikada nije kasno da zaživite svoje stare snove i želje.

11. Pravimo pauzu kada nam je potrebna

Namte osećaj kriviceu danima kada niste super produktivni. Dopuštate sebid a napravite pauzu, uživate u miru i vremenu samo za sebe.

Izvor: Lovesensa