Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO JE UZROK MNOGIH FIZIČKIH I MENTALNIH OBOLJENJA: 3 načina da proverite da li je energija oko vas bolesna

Kako da proverite koliko je zdrava energija oko vas - evo 3 načina!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Sve više ljudi širom sveta, kao i stručnjaka iz oblasti zvanične medicine, počinje da uključuje duhovnu praksu u proces lečenja fizičkihoboljenja. Tako se, na primer, u mnogim internacionalnim bolnicama meditira ili praktikuje joga. Godinama su tehnike alternativne medicine osporavane, a danas mnogi lekari posmatraju bolest kao rezultat poremećene ravnoteže između tela, duha i uma.

Naše telo i um su snažno povezani, odnosno stanje našeg uma i naša energija, kao i emotivno stanje, mogu se manifestovati na stanje organizma, i obrnuto. Na primer, čak iako imate odličnu krvnu sliku i stanje u organizmu, moguće je da se osećate umorno i iscrpljeno zbog energije koja vas okružuje. ta ista, toksina energija, može povećati rizik od fizičkih oboljenja.

Pročitajte još:

Kakva vam je ENERGIJA, takvo vam je i zdravlje: 6 načina da očistite svoju energiju u sezoni virusa

Pozitivna energija u kući: 6 elemenata za energetsko čišćenje doma

Svakog dana preti nam negativna energija: evo kako da zaštitite svoju auru od loših vibracija

Doktor Brus Lipton u svojoj knjizi "Bilogija vere" piše o jednom eksperimentu. Naučnici su pokušali da identifikuju veziu između stanja ćelija (njenog zdravlja) i okrućenja. Tokom eksperimenta, testirali su različite životne uslove i potvrdili da životna sredinazaista utiče na stanje naših ćelija.

Na primer, kada je posuda u kojoj se nalazila ćelija bila u povoljnom okruženju (čista posuda), tada se ćelija jetre delila i omogućavala novim ćelijama da rastu. Ali, kada je u negativnom okruženju (posuda sa bakterijama i prljavštinom), ista ćelija je mutirala. Vrlo često se takva ćelija jetre može pretvoriti u malignu - isključivo zbog nepovoljnog okruženja.

Kasnije su naučnici otišli dalje i počeli da proučavaju uticaj energetskogpolja na stanje ćelija. Istraživači su 80-ih godina eksperimentisali nad ćelijom uslovima magnetnih polja, gde se menjala pozitivna i negativna energija.

Stavili su nezdravu ćeliju jetre u okruženje pozitivneenergije. Ćelija je odmah počela da se deli, stvarajući nove zdrave ćelije koje su se kasnije pretvorile u zdravo tkivo jetre.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj