Anđeo meseca decembra je – Sklad

Inspirativna poruka za poslednji mesec u godini glasi: "Slušajte ritam svih elemenata iz prirode i uskladite ga sa esencijom svog bića. Vodite svoj život u skladu s tim"

Harmonija ili sklad je odnos različitih tonova koji se međusobno dopunjuju. Mnogo je glasova, kako u nama tako i oko nas, koji ponekad zvuče da su u prividnom međusobnom neskladu. Ako je svako od nas instrument u univerzalnom orkestralnom izrazu čovečanstva - koji ste vi instrument i kojom notom doprinosite celini?

Pročitajte još:

EVO U KOJOJ GODINI SU ROĐENI SAMO POSEBNI LJUDI: Prati ih neobična i moćna karma

KAKO DA ISKORISTITE ZAKON PRIVLAČENJA ZA LJUBAV: 7 koraka da privučete pravog partnera u svoj život

UNIVERZUM VEĆ ZNA KO JE VAŠA SRODNA DUŠA I PRAVA LJUBAV: Evo po čemu ćete je prepoznati

Postoji mesto duboko u nama koje se "otvori" neposredno pre nego što se pojavi izbor. U njemu se nalaze neformirane mogućnosti koje čekaju na usmeravanje od našeg svesnog i podsvesnog bića. Uskladite se sa ovim mestom i najviši put će se otvoriti pred vama. Tada dovodite sebe, one sa kojima ste povezani i svoju okolinu u međusobnu sinhronizaciju i privlačenje. Privlačenje je prirodna i snažna pojava koja uzrokuje da manje vibracije dođu u rezonanciju s jačim vibracijama.

Kad ste u nazočnosti osobe koja izražava radost, energetskopolje njihove radosti izvlači vašu vlastitu radost na površinu, pa zajedno privlačite. To vredi i za druge manifestacije ovog principa, i na pozitivan i na negativan način.

Red je na vama. Vaš izbor da budete instrument najvišeg ritma može vas podići i uskladiti. Možete aktivno menjati vibracije (frekvenciju ili ritam) obrazaca u sebi i drugima jačajući svoju nameru i dajući sebi ispravna uputstva koje vas podsjećau na esenciju vaše prirode.

Izvor: Sensa.hr