Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAŠ ŽIVOT SE MENJA NA SVAKIH 7. GODINA: Saznajte u kojem ciklusu sudbine se trenutno nalazite

10 različitih ciklusa života kroz koje prolazi svako od nas - menja se na svakih 7 godina!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Svako od nas prolazi kroz velike promene na svakih 7 godina života. Baš kako se mnejaju godišnja doba, tako i mi prolazimo kroz različite fazeživota. Do 70. godine prolazimo kroz 10 različitih ciklusa:

1. Ciklus - od 0-7 godina

Prvih 7 godina životasvea poažnja je usmerena na nas. Uglavnom je cela porodica fokusirana na dete, njegov, napredak, razvoj, ljubav, emocije... U ovom žuivotnom periodu smo pomalo egoisti, usmereni potpubno na sebe i svoje potrebe. Ipak, ponekad kao odrasli ljudi treba da se setimo onog čistog i pomalo "razmaženog" u nama koje smo imali kao dete i podsetimo se da je važno zadovoljiti vlastite potrebe. Deca koja nisu fokus pažnje tokom detinjstva i osećaju se zanemareno, najčešće u odraslom životnom dobu imaju problema sa kontrolom negativnih emocija i izlivom besa.

Pročitajte još:

3 DUŠE KOJE UNIVERZUM ŠALJE DA VAM PROMENE ŽIVOT NA BOLJE: Saznajte da li ste ih već sreli

Pouke o sreći i životu: 10 misli velikog Konfučija koje mogu da vam promene život

5 znakova da će se vaš život uskoro drastično promeniti: obratite pažnju na signale koji ukazuju na velike promene

2. Ciklus od 7 do 14 godina

U ovom životnom periodu jedna od najzastupljenijih osobina je radoznalost. javljaju se ,mnoga pitanja i otkrivamo kako zapravo svet oo nas funkcioniše. Učimo se zakonima ivot ai prirode, životnim vrednostima i toku života.

3. Ciklus - od 14. do 21. godine

Posle 14. godine najčešće se razvija interesovanje za ljubav i partnerske odnose. Tada dolazi do prvih simpatija i ljubavi i najviše se sanja o ovom aspektu života. U ovom periodu fokus je i na temi seksualnosti i njenoj energiji. Intezivirane su emocije.

4. Ciklus - od 21. do 28. godine života

Od 21. godine najčešće počinjemo da širimo interesovanja van ljubavne sfere. Fokusirmao se na karijeru, materijalno blagostanje i razvija se želja ka uspehu i sticanju. Ovde nastaje borba za ostvarenje ambicija i javljaju se mnoge raskrsnice. Ostanite verni svojoj prirodi i instiktima kako biste odabrali pravi put.

5. Ciklus - od 28. do 35. godine života

Sa 28 godina konačano shvatamo da neke stvari ipak nisu za nas i često dolazi do promene planova. Počinjemod a težimo udobnosti i stabilnostiumesto velikim ambicijama. U ovom životnom dobu najčešće se razmišlja o kupovini nekretnine, porodičnom životu i štednji novca. Smnajuju se izlasci i druženja, a čuvaju se samo oni pravi prijatelji.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj