Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JAPANSKA LEGENDA - Svakome je sudbine odredila srodnu dušu: Kako da pronađete magičnu nit ljubavi koju je nemoguće preki

7 znakova po kojima ćete prepoznati osobu sa kojom ste povezani sudbinom!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Japanskalegenda kaže da postoji nevidljiva nit sudbine koja povezuje dvoje ljudi kojima je suđeno da budu zajedno. Oni su povezani bez obzira na sve, na vreme, na mesto ili na okolnosti.

Evo šta povezuje dve srodne duše prema ovoj japanskoj legendi:

1. Crvena boja

Ova boja povezana su sa privlačenjem i željom. To je takođe boja niti sudbine koja povezuje dve srodne duše prema japanskoj legendi.

Pročitajte još:

Kako se gradi ljubav koja spaja srodne duše

NOVA ROMANSA: Kada je najbolje vreme za zajednički odmor

2.Poreklo

Crveni niz sudbine izveden je iz drevnog istočnoazijskog verovanja. Prema ovom mitu, Bogovi vezuju crvenu nit oko članaka onima kojima je suđeno da se međusobno sretnu ili pomognu jedni drugima na određeni način.

3. Kao srodna duša?

Koncept je sličan zapadnjačkom konceptu "srodne duše" ili "blizanačkog plamena". Ono što je drugačije jeste da se ova legenda više fokusira na koncept "vezanosti" za nekoga, a ne na pronalaženje vaše druge polovine.

4. Priča

Ova legenda satkana je i u jendoj priči. Šetajući po kući jedne noći, dečak je video starca kako čita knjigu. Pitao ga je šta čita. Starac je rekao da je to knjiga venčanja i rekao je mladiću da mu je suđeno da se oženi jednom devojkom. Kada je, međutim, dečaku pokazao devojčicu koju je trebao da oženi dečaku se ideja nije svidela jer nije želeo da se venča. Bacio je kamen na nju i pobegao što je brže mogao. Godinama kasnije, dečak je ugovorio brak sa jednom od najlepših devojčica u selu. Ali, kada je pogledao, primetio je nešto neobično. Njegova buduća supruga imala je mali ožiljak na obrvi. Kada ju je pitao za to, rekla mu je da je dečak bacio kamen na nju. Ova priča pokazuje da je od sudbine nemoguće pobeći.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj