Blizanačke duše, odnosno blizanački plamenovi, predstavljaju jednu zajedničku dušu koja je nastanjena u dva različita tela.

Oni su satkani od sličnih emocija, iste energije i životnog koda. Prema verovanju reinkarnacije, međusobno se susreću u svakom životu kako bi jedna od druge nešto naučile, na duhovnom i emotivnomplanu.

Pročitajte još:

8 ZNAKOVA KOJE ŽENA OSEĆA KADA SRETNE SVOJ BLIZANAČKI PLAMEN: Ovo su signali da vas je pronašla ljubav iz snova

ZAKORAČITE U NOVO DOBA SA SVOJOM SRODNOM DUŠOM: Ovi znaci pokazuju da se bliži vaš susret

Ako primetite ove signale, u vaš život dolazi važna osoba: 20 znakova da ste sreli blizanačku dušu

Dele neraskidivu i jaku vezu, pa osećaju energiju jendno drugog čak i kada su razdvojeni. U svakoj sledećoj reinkarnaciji njihova veza postaje sve jača i jača jer se neprestano ponovo uspostavlja.

Takođe, cilj njihovog susreta mogu biti neka nerešena pitanja iz prethodnog života koja u sadašnjosti treba da reše, isprave i nauče novu karmičku lekciju. Ova pitanja i nerazjašnjeni odnosi se nameću samo na početku njihovog susreta, a kada ih prevaziđu, nastaje neraskidiva veza i emocionalnirazvoj.

Blizanački plamenovi su zapravo jako potrebni jedno drugom jer zajedno razbijaju barijere koje ih sprečavaju da dostignu viši nivo svesti. Njihov ciklus reinkarnacije završava se tek kada zajedno pronađu potpuni mir u prisustvu jedno drugog, odnosno kada se apsolutno posvećuju međusobnom razvoju.

To je jedini uslov da ispune zajedničku sudbinu.

Izvor: Lovesensa