Univerzum nam šalje mnogo znakova, ali teško ih je uočiti ako nismo svesni sopstvenog bića, našeg života i načina duhovnograzvoja.

Moguće je da ponekad i potpuno pogrešno protumačimo znakove Univerzuma. Kada opremo do svesti i počnemo da primećujemo znakove koji nas upozoravaju ili podstuiču da nastavimo dalje, možemo mnogo lakše kreirati svoj životniput koji je pun raznih izbora. Pre nego što otkrijemo to moćno podsvesno u nama očekuju nas brojna iskušenja, teške lekcije i prepreke, ali svaki izazov je šansa za rast i nova saznanja.

Pročitajte još:

3 DUŠE KOJE UNIVERZUM ŠALJE DA VAM PROMENE ŽIVOT NA BOLJE: Saznajte da li ste ih već sreli

NE OKREĆITE UNIVERZUMU LEĐA, SAMO MU VERUJTE: Evo kada će se vaši snovi ostvariti

DA LI VAS UNIVERZUM PODRŽAVA NA POLJU POSLA: Evo kako da znate...

Univerzum nam šalje poruke na razne načine, to mogu biti nizovi brojeva koji se ponavljaju, ili ista slova koja srtalno primečujemo... Takođe, to može biti iznenađujuće prijatan ili negativan osećčaj kada uđemno u neku prostoriju, deja vu ili poruke u snovima... Sve su to vizije i jasne smernice koje se ponavljaju, ali da bismo porotumačili njihovo značenje potrebno je da stalno razvijamo svoju svest i konekciju sa Univerzumom.

Postoje trenuci kada Univerzum pred nas postavlja izazove kkao bismo testirali svoje sposobnosti i nešto novo naučili. To ne radi samo kako bi nam pokazao put, več da bi nas podsetio da smo sami kreatori svog života i da možemo ostvariti željeno uvek, samo ako ostanemo dosledni svojoj prirodi. Jasno nam poručuje da je u nama neprevaziđena moć i snaga koja može ootvoriti vrata mnogih mogućnosti, ali mi smo često toliko dugo zagledani u ona zatvorena vrata, da i ne vidimo da su pred nama nopvi i bolji putevi ka srećnoj budućnosti.

Zato je važno da pravil no tumačimo poruke U niverzuma. kada s epojave izazovi, ne treba dodmah odustati od svog cilja, već usporiti i prihvatiti izazov kao test naše snage i šasnu za sticanje novih sposobnosti. Možda vam Univerzum donosi to iskušenje kako biste uvideli da li ste još uvek na putu ka svom cilju ili ste zalutali.

PageBreak

UNIVERZUM NAM ŠALJE MNOGO ZNAKOVA: Evo kako da ih dobro protumačite i izaberete pravi put ka srećnoj budućnosti
Foto: Shutterstock univerzum-znakovi-protumacite-izaberete-pravi-put-srecna-buducnost2

Univerzum je naš učitelj i vaspitač, a najsvesniji način njegove komunikacije sa nama jeste kroz energiju. Ova energija vibrira na određenoj frekvenciji, zato otvorite čula i koncentrišite se kako bi mogli da svatite šta njegove poruke zapravo znače.

Univerzum ulaže sve ove napore kako bismo postigli svoju najvišu svrhu i postigli svoje buđenje. Takva dragocena pomoć izgubiće svrhu ako je suviše lako shvatljiva. Biće potrebno mnogo napora ako želimo da razumemo sve ono što svemir pokušava da nam kaže, ali na kraju, ovo će razviti naše intuitivnesposobnosti i pomoći da kroz život idemo vođeni svojim instinktima i da postupimo po svojstvenoj mudrosti koja leži unutar nas.

Po postizanju ove tačke u kojoj smo u mogućnosti da u potpunosti verujemo svojoj intuiciji, poruke koje nam se nađu biće nam mnogo jasnije i moći ćemo odmah da razumemo njihovo značenje. Ako nam daju osećaj smirenosti i ravnoteže, one označavaju pozitivnost. Ako donose smetnje i nesigurnost, svemir nam govori da se čuvamo jer nismo krenuli u pravom smeru.

Ako ih ignorišete ili ih pogrešno pročitate, dovešće do toga da ih viđamo iznova i iznova dok konačno ne zaustavimo i razmislimo zašto vidimo istu poruku. Neophodno je biti svestan da nas Univerzum povremeno može prevariti sakupljanjem svojih poruka dok ne budemo primorani da razmišljamo dalje od svoje percepcije i poboljšamo svoje intuitivne sposobnosti.

Izvor: Lovesensa