Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

10 SAVETA ZA POVEZIVANJE SA DUHOVNIM VODIČIMA: Tražite pomoć i dobićete je

Kako se u 10 koraka najbolje povezati sa svojim duhovnim vodičima!

  Izvor: Shutterstock

Što više razgovarate sa svojim duhovnimvodičima, to ćete se više oslanjati na ovaj uvek prisutan sastav vođenja. Kako ćete tražiti i predavati se božanskom vođstvu, čuda će se događati sve češće. Vaši se duhovni vodiči žele povezati s vama. Sledite ovih 10 koraka autorke i govornice Gabrielle Bernstein za iniciranje razgovora s njima.

Ako ste spremni pozvati glas ljubavi i mudrosti, sledite ovih 10 koraka za povezivanje sa svojim duhovnim vodičima.

Povezane vesti

Korak 1: Steknite naviku tražiti

Prvi korak u povezivanju sa svojim duhovnim vodičima je steći naviku traženja.

Često zaboravljamo da imamo smernice u sebi i oko sebe. U užurbanosti svakodnevnog života zaista je lako zaboraviti ovu vezu. Kad zaboravimo da duhovne vodiče možemo pozvati u pomoć, počinjemo se oslanjati na svoju snagu. Tada nastupa strah.

Stoga je prvi korak steći naviku tražiti pomoć od svojih duhovnih vodiča. Što više tražite, više dobijate . Razmislite o svim stvarima oko kojih vam je potrebna pomoć. Možda vam treba pomoć u začeću, zarađivanju više novca ili lečenju veze koja je na klimavim nogama.

Napravite spisak za šta vam treba pomoć duhovnih vodiča

Napravite spisak od 5 do 10 najvažnijih stvari oko kojih vam je potrebna pomoć. Možete to učiniti sada ili se možete vratiti ovoj vežbi nakon usklađivanja sa svojom unutarašnjom mudrošću kroz molitvu ili meditaciju.

Jednom kada napravite ovaj spisak, sledeći je korak navesti sve oko čega vam je potrebna pomoć i pozvati svoje duhovne vodiče da otkriju rješenja.
Recite: "Hvala vam, vodiči najviše istine i suosećanja, što ste otkrili rešenja za ove probleme."

Samo idite jedan po jedan korak tražeći od vodiča da vam pomognu. Ako se želite usresrediti na jedno rešenje, možete odabrati samo jedan problem i nuditi ga svakodnevno na neko vreme.

Zovite samo vodiče najviše istine i saosećanja

Ne zaboravite uvijek pozivati vodiče najviše istine i saosećanja. Budite vrlo precizni i jasni u vezi s vrstama vođstva koje pozivate kako vam ne bi prošlo nešto neupotrebljivo.
Kao i u ljudskom svetu, postoji puno različitih likova i ne želimo uvek pozvati svakog lika na večeru. Isto vredi i za duhovne odnose. Svoju svest, prostor i energiju želimo otvoriti samo vodičima najviše istine i saosećanja.

Ne brinite zbog ovoga previše. Vi određujete pravila, zato se ne bojte tih drugih bića. Oni ne mogu ući bez vašeg dopuštenja.

Ne čekajte problem da biste ih pozvali

Ne morate čekati da problem iskrsne da biste pozvali svoje duhovne vodiče. Svaki put kad držim govor, prvo što kažem sebi iza kulisa je: "Hvala, vodiči najviše istine i saosećanja, što ste govorili kroz mene."

Kad god izgovorim ovu tihu molitvu da pozovem svoje vodiče, znam da će reči koje trebam proći kroz mene. Zatražiti pomoć je sve što je potrebno da bi se smernice pojavile.

Korak 2: Slušajte

Drugi korak u povezivanju s vašim duhovnim vodičima je slušati. Način da se to učini je meditacija. Kad meditirate, utišate svoj um kako biste mogli čuti mudrost smernica koje su u vama i oko vas.

Moramo usporiti svoje vibracije da bismo se uskladili s prisutnošću ovih vodiča. Kada svoju energiju prilagodimo frekvenciji ljubavi i mira, možemo se lakše povezati s vibracijskim porukama naših duhovnih vodiča.

Uskladite energiju kroz molitvu i meditaciju

Možete izgovoriti molitvu poput: “Hvala vam, vodiči najviše istine i saosećanja. Hvala vam što ste mi pokazali ono što moram znati. Hvala vam što ste me vodili u dobrom smeru. Hvala vam na svemu što mi treba."

Tada možete sediti u meditaciji 5, 10 ili 20 minuta. Ovo može biti vrlo jednostavna meditacija. Jednostavno možete obratiti pažnju na dah, postajući svesni zvukova i senzacija oko sebe.

Korak 3: Pišite svojim duhovnim vodičima

Nakon što meditirate, sledeći je korak pisanje sa svojim duhovnim vodičima. Otvorite svoj dnevnik ili samo uzmite nekoliko listova papira. Na vrhu im napišite pozivnicu, poput:

    -"Hvala vam, vodiči najviše istine i saosećanja, što ste mi otkrili rešenja za ova pitanja."
    -"Hvala vam, vodiči najviše istine i saosećanja, što ste mi otkrili sve što želite da znam."
    -"Dragi vodiči najviše istine i saosećanja, pozdravljam vas da sada pišete kroz mene."

Tada jednostavno pustite da vam olovka klizi. Dovoljno je otvoriti stranicu i dopustiti sve što treba proći. Počet će se javljati ideje, priče, teme, nadahnute vizije, stvari o kojima možda niste sami razmišljali. Nemojte se preispitivati ili uređivati reč. Samo pišite.

Vaši vodiči vam se mogu direktno obratiti

U ovom iskustvu pisanja možda ćete otkriti da vam vodiči počinju direktno govoriti. Umesto da pišete u prvom licu, možete početi pisati u drugom licu.

U nekim se slučajevima vaš rukopis može čak i promeniti. Mogli biste osetiti prisutnost energije koja se kreće kroz vas. To znači da postoji prisutnost koja kroz vas deluje kako bi vam dala smernice.

Korak 4: Zatražite znak

Vaši vodiči mogu s vama igrati zabavne igre! Vole vam pokazati da su prisutni. Stoga se zaigrajte s njima i zamolite ih za znak.

Pročitajte još:

Postoji 7 vrsta duhovnih vodiča: oni nas štite, pomažu i isceljuju - saznajte ko je vaš duhovni vodič

4 načina da se vratite u stanje dobrih vibracija

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj