Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PUN MESEC U DEVICI - Evo šta SUTRA treba da uradite: Rituali za ljubav, zdravlje i lepotu (27. februar)

Mentalna dijeta je najbolja da se održi tokom punog Meseca u Devici!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Podrška i emocionalnazadovoljenost su osećanja koja bi mogla da vladaju ukoliko bi izašli iz potrebe za popravljanjem, analiziranjem i pronalaženjem nedostataka i mana. Praktično i opipljivo izražavanje emocija. Veoma je važno podsetiti se da je sve savršeno baš onako kako jeste, i ti ljudi oko vas i te stvari i događaji, pa i vi ste savršeni upravo takvi kakvi jeste. Idite na masažu i to onu uz pomoć mašina, elektromišićni stimulatori vrše preraspodelu energije u vašem telu, pokreću sve sisteme na samoisceljenje.

Pročitajte još:

MESEČNI LJUBAVI HOROSKOP ZA MART 2021. GODINE: astro prognoza za slobodna i zauzeta srca

HOROSKOP - Pun Mesec nam donosi nešto novo i pozitivno: Promene u ljubavi, životu i mislima (27. februar)

Zagrlite sebe i svoje biće na razne načine, pripremajte odlične zdrave obroke sa specijalnim začinima, od organskih namirnica. Podržani ste od vremena, sve odgovornosti se mogu ispunjavati sada. Ovo su dobridani za šetnju i osećanje tla pod nogama. Uzemljite svoje emocije u fizičku stvarnost. Oslobodite sve nepotrebne emocije kroz zemlju, ovo je prilika da izanaliziramo i shvatimo koliko smo fenomenalni, tačno dovoljni u ovde i sada. Naglašena je naša fiziologija, naše telo. Posebnu pažnju treba posvetiti fiziološkim potrebama i pomoći ih, podržati svesno. Možete pristupiti nekom posebnom vidu pročišćenja vašeg tela na svim nivoima. Zdrav način ishrane, uzdržavanje od nezdravih grickalica, slatkiša, obraćanje pažnje na zdrave, organske namirnice, vitaminsko-mineralne suplemente, pravilno kombinovana organizacija ishrane na svakodnevnom nivou.

Mentalna dijeta pruža fenomenalne uslove za pristup energijiMeseca u Devici,a konekciju najpre sa samim sobom, sa svojim telom i osećajem koji imamo. Možemo odabrati svoje misli. Nezdrave misli možemo ukidati baš kao grickalice ili genetski modifikovanu hranu. Ujedno, možemo birati šta i kako želimo da mislimo ili samo da misaonu pažnju pustimo da ode jednostavnim posvećivanjem svom osećaju u telu.

Putem suzdržavanja od misli mi smo u stanju se vratimo u sada i ovde, da obratimo pažnju na telo i poruke koje nam šalje. U mogućnosti smo da pročišćenjem tela i misli budemo dostupni za najkvalitetniji, preko potreban, isceljujući razgovor sa samim sobom na suptilnijem nivou našeg bića, u stanju smo da čujemo svoje više Ja što nam je potrebno za uceljenje na svim nivoima.

PUN MESEC

Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu opoziciju sa Suncem, ugaono rastojanje između Luminara iznosi 180 stepeni, period tokom kog je Mesečeva svetlost najcelovitija, potpuna. Ovu fazu je dobro iskoristiti za rituale za zaštitu, proricanje, proročanstva. Sigurno jedan od najmoćnijih dana u Lunarnom ciklusu i izuzetno je važno obratiti pažnju u kojim se znacima odvija opozicija, koje kuće su prozvane u vašem natalnom horoskopu. Ovo se odnosi najpre na sve vrste odnosa (Ja i On; Oni; Ono; To), sukob ega sa emocijama, vitalnost može biti ugrožena jer su emocije uzburkane, obojene jakim dejstvom znaka. Nesporazumi su česti zato se potrudite da pažljivo saslušate, povežite se sa onim dubokim mirnimemocijama. Nagle, površne, reaktivne, pametnije emocije ovde donose preosetljivost i stres i posledično, gubi se objektivnost i moć racionalnog rasuđivanja.

Nesigurnost, osetljivost, ranjivost je izražena u simbolici položaja Meseca, treba osvestiti ove teme koje nas tište i duboko stvaraju nelagodu, koje su prikrivene, ali umeju snažno da preplave i pokolebaju čitavu strukturu emocionalnog bića. Vreme je za isceljenje, oslobodite se patnje, okrenite novi list za sve što vas iscrpljuje. Oslobodite već jednom to što je spremno! Ne oklevajte, krenite napred iz te ustajale vode, tu su nove prilike, odložene obaveze se okončavaju. Razmotrite svoje odnose, rešite se, presecite pupčanike sa toksičnim svetom. Izađite iz zone komfora i budite HRABRI i nezavisni. Budite smireni i fokusirani na svoje potrebe, ciljeve. 

RITUALI ZA PUN MESEC U DEVICI

VODENI DAN – 24 sata tokom punog Meseca piti samo svežu, prečišćenu ili destilovanu vodu. Ovo nam omogučava da lakše osetimo i čujemo poruke tela, pomognemo cirkulaciju i obnovu. Vodeni dan se ovde posebno preporučuje upravo zbog potencijala Meseca u Devici da pročisti i na posletku isceli.

NEGA ZDRAVLJA - Postaviti jasan, čist i čvrst temelj za novi plan ishrane, života, načina rada, načina ljubavi prema sebi, negovanja i brige za sebe i svoje telo sa puno ljubavi i nežnosti... Istraživati svoje mogućnosti i  isceliteljske darove.

NEGA LEPOTE -  Dozvoliti svom biću da bude negovano, samim tim sve je lakše, lepše i udobnije,  odlučite se za konačni odlazak na dubinski tretman kose ili transformativni tretman lica, manikir, pedikir i slično.

MASAŽA - Dajte svome telu, poseban poklon u vidu dodira, jer telo je naš jedini stvarni posed i imetak, naš Hram, negujmo ga zdravljem i zdravim navikama

MOLITVA - prošetajte do nekog svetog mesta, makar do centra vaših grudi...

ODMOR KROZ DISANJE I MEDITACIJE su najbolji prijatelji u ovom vremenu .

MENTALNA DIJETA - posebno preporučujem sedmodnevni ritual za mentalno intenzivna vremena, poput ovih sada.

Pročitajte još:

KAKO DA PRIVUČETE NOVAC U SVOJ ŽIVOT: Jednostavni i magični rituali za život u izobilju

Magičan ritual sa čašom vode: veruje se da rešava ljubavne i novčane probleme

Naučno je dokazano da fizički postajemo ono što jedemo. Naime, sve počinje od kvalitetne energije (1. kuća), a telo i hrana (2. kuća) našom odlukom i odabirom (3. kuća) onoga što nam prija (4. kuća) budi radosnu vatru varenja (5. kuća) i odatle nastaje naše zdravlje, fiziologija (6. kuća) koja se ogleda u dobrom i zdravom duhu, psihi (12. kuća).

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj