Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AKO VAM SE NEŠTO NEGATIVNO DOGAĐA, MOŽDA JE POVEZANO SA LOŠOM KARMOM: Saznajte kako da se oslobodite Zakona karme

Kako minimalizirati svoju negativnu karmu?

  Izvor: Foto: Shutterstock

Sigurno vam je poznat pojam ‘karma’. Izvedeno iz drevnog sanskrta, znači rad ili delovanje. Ali reč je sa vremenom poprimila razne konotacije. Univerzalni zakon karme upravlja načelom uzroka i posledice. Sve je u vezi s negativnim i pozitivnim učincima naših postupaka, reči i misli.

Da, zakon karme nije ograničen samo na radnje koje poduzimate. Mogli biste prikupiti negativnu karmu iz negativnih misli, osećaja i namera. Dakle, mogli biste se upuštati u pozitivne akcije, ali ako se ne rešite negativnosti u sebi, vaša negativnakarma i dalje će vam ometati životni put.

Pročitajte još:

Šta je karma: 12 zakona snage naših dela

KAKO DA SE OSLOBODITE LOŠE KARME: Ovo je lek za slomljeno srce

Prema zakonukarme, ne živimo i umiremo slučajno u jednom životu. Svime u ovom svemiru upravlja sistem ili veći zakon. Dakle, kad prolazite kroz život, dužni ste delovati i razmišljati. Ovaj kontinuirani proces nastavlja dodavati vašu pozitivnu ili negativnu karmu.

Kako minimalizirati svoju negativnu karmu?

Kao što postoji negativna Karma, tako postoji i pozitivna Karma. Ali naša nas ljudska priroda nehotice tera da se usredsredimo na nedaće i negativnosti u životu. Međutim, to je ono što morate izbegavati kako biste umanjili svoju negativnu Karmu. Sve je u reprogramiranju onoga što je u vašim srcima i rešavanju vašeg negativnog ega.

Proces minimiziranja vaše negativne karme također se odnosi na promenu vašeg pogleda na život. Kako prolazite kroz život, možete odlučiti otpustiti negativne reakcije prema ljudima i situacijama.

Takođe je važno zapamtiti da karma nije trenutni proces. Dakle, budite strpljivi. Ne možete se rešiti svojih karmičkih tereta za jedan dan. Morate to činiti tokom celog svog života.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj